Komentara: 28
Pregleda: 4780

Radovi na pozorištu kasne mesec dana

28.08.2013. u 18:01h
Izvor: RTV Yueco
Radovi na zaštićenom delu Narodnog pozorišta biće završeni za mesec dana. Iako je prvobitno bio rok septembar, radovi će biti završeni do oktobra. Rok za završetak radova je prolongiran, jer se prilikom same izgradnje javila potreba za manjom izmenom plana radova, objašnjava gradonačelnik.
Radovi na pozorištu kasne mesec dana

Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine za ovu fazu je izdvojio novac za radove do krova starog zaštićenog dela, a u toku radova se pojavila potreba za radovima i na novom delu objekta. U septembru će biti raspisana i javna nabavka za izbor izvođača radova za završetak radova na teatru.

Na gradilištu Narodnog pozorišta radovi su intezivirani. Anketirani Subotičani su zadovoljni što obavljaju radovi, ali nisu sigurni da će objekat biti završen za dve godine.

Kada se završe radovi na starom zaštićenom delu objekta raspisaće se velika javna nabavka za kompletan završetak pozorišta. Što se projektovanja tiče, gradonačelnik kaže da će se uskoro znati izgled fasade objekta koji će biti predstavljen.

Bez obzira da li republika da novac, odnosno 45 odsto kako je prvobitnim ugovorom predviđeno grad će da pronađe način da nabavi novac koji je potreban za završetak radova, ističe gradonačelnik. Radovi na objektu bi trebalo da budu završeni za dve godine.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 28
Pregleda: 4780
Povezane teme

Narodno pozorište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.