Komentara: 10
Pregleda: 4474

Prvi sneg nije iznenadio Vojput

03.12.2012. u 16:42h
Izvor: RTV Yueco
Slab sneg je sinoć padao na području Subotice i Sombora, a dežurne ekipe kompanije “Vojput” iz Subotice intervenisale su jedino na mostovima auto-puta između Subotice i Horgoša, dok na ostalim deonicama koje pokriva ova kompanija nije bilo potrebe za interevencijama.
Prvi sneg nije iznenadio Vojput

Kako je izjavio rukovodilac zimske službe kompanije “Vojput” Ivan Sudarević, ova kompanija održava saobraćajnice u nadležnosti “Puteva Srbije”, odnosno magistralne i regionalne puteve između Dunava i Tise, kao i auto-put na relaciji između Feketića i Horgoša.

On je precizirao da je zimska služba kompanije na punktovima u Subotici, Somboru, Bačkoj Topoli i Senti tokom novembra bila u stanju dežurstva, da bi početkom decembra bilo uvedeno stanje “moguće intervencije”.

“U noći između 02. i 03. decembra između 1 i 6 časova ujutro pao je prvi sneg ove zime. Najobilnije padavine bile su na području Sombora, ali zbog visokih temperatura nije bilo potrebe za interevencijom, za razliku od auto-puta gde se sneg zadržavao na mostovima, gde je posuta so” - izjavio je Sudarević.

On je precizirao da lokalni putevi nisu u njihovoj nadležnosti i dodao da su navedeni punktovi kompanije maksimalno pripremljeni “u smislu pripreme agregata, mehanizacije, objekata i ljudstva”.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 4474
Povezane teme

vojput

čišćenje snega

sneg u Subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.