Komentara: 22
Pregleda: 38185

Pronađeno beživotno telo u jezeru Palić

05.11.2014. u 16:38h > 06.11.2014. u 16:19h
Izvor: Subotica.com
Danas nešto posle 13,30 časova dve devojke pronašle su na obali Palića kod Ženskog štranda beživotno telo muškarca. Policija je izvršila uviđaj, a telo je poslato na obdukciju.
Pronađeno beživotno telo u jezeru Palić

Kako sajt subotica.com saznaje, danas nešto posle 13,30 časova pronađeno je beživotno telo muškarca, koje je plutalo uz samu obalu između Ženskog štranda i Vile Lujza. Iz Policijske uprave nam je potvrđeno da im je poziv upućen u 13,45 časova.

Telo su primetile dve devojke koje su pozvale policiju, a na lice mesta ubrzo je stigla i Hitna pomoć koja je mogla samo da konstatuje smrt.

Na licu mesta bio je prisutan i tužilac Višeg javnog tužilaštva u Subotici koji je naložio da se telo pošalje na obdukciju. Uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije.

Više detalja objavićemo u zvaničnom saopštenju policije koje se očekuje u narednom periodu.

U jednom danu pronađena dva leša na dve različite lokacije

U Subotici su u sredu pronađena dva leša na dve različite lokacije, a uzroci smrti biće utvrđeni obdukcijama. Kako je Tanjugu izjavila portparolka Hitne medicinske pomoći Mihaela Budimski, jedan leš je ovaj na obali jezera Palić, dok je drugi pronađen u Ðevđelijskoj ulici, kod obližnjeg kanala.

U oba slučaja nije bilo moguće na licu mesta utvrditi uzroke smrti, tako da su tela poslata na sudsko medicinsku obdukciju, rekla je Budimski. Policijska uprava u Subotici ovim povodom se još nije oglasila.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 22
Pregleda: 38185
Povezane teme

palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.