Komentara: 3
Pregleda: 34762

Prodajte lako, kupite povoljno preko "Trampa"

22.06.2018. u 13:30h
Sponzorisani sadržaj
Ukoliko imate nameštaj koji više ne koristite ili želite da oplemenite enterijer svog doma po pristupačnoj ceni, "Tramp" je idealno mesto za vas. Reč je o radnji za trgovinsko posredovanje u kojoj svako može pronaći po komad nameštaja za svoj džep, ali i doneti nameštaj za prodaju.
Prodajte lako, kupite povoljno preko "Trampa"

Na prizemlju ormani za dnevnu i dečiju sobu, trosedi, dvosedi, fotelje i ugaone garniture, a na spratu trpezarijski stolovi i stolice, komode i jedna kada. Ovim i mnogim drugim nameštajem za kuću, ispunjen je prostor čuvenog subotičkog "Trampa", koji više od 30 godina uspešno posluje u našem gradu.

- Raspolažemo sa nameštajem za dnevni boravak, spavaću sobu, trpezariju, kuhinju i kupatilo, a takođe je moguće pronaći baštensku garnituru, belu tehniku, lustere, ogledala, police i tepihe. Primamo robu koja je u dobrom stanju ili što novija, a sugrađani najviše kupuju nameštaj za kuhinju, dok su tokom letnje sezone najtraženiji rashladni uređaji, a zimi grejna tela - kaže Maja Krsmanović, vlasnica radnje za trgovinsko posredovanje "Tramp".

Prodajte lako, kupite povoljno preko "Trampa"

Princip ove neobične trgovine funkcioniše tako što nameštaj, koji vam više nije potreban, donesete na "Tramp", te u dogovoru sa vlasnicom određujete cenu po kojoj će se roba prodavati. Nakon što se nameštaj proda, vama se isplaćuje 80 odsto od ukupne sume novca, dok preostalih 20 odsto predstavlja proviziju, koju "Tramp" uzima za svoju uslugu. Prema rečima Krsmanović, roba se uglavnom proda u veoma kratkom roku, jer su cene pristupačnije u odnosu na salone nameštaja.

- Za komplet garnituru, odnosno trosed, dvosed i fotelju, potrebno je izdvojiti oko 12.500 dinara, dok se za kožne garniture cena kreće od 30.000 do 35.000 dinara. Kuhinje je moguće kupiti već od 7.500, a nedavno sam prodala komplet kuhinju sa šporetom i aspiratorom za 17.000 dinara - objašnjava vlasnica.

Prodajte lako, kupite povoljno preko "Trampa"

Tokom tri decenije, kroz "Tramp" je prošlo mnoštvo kućnog nameštaja, ali su našoj sagovornici najzanimljiviji bili antikviteti, kojima je ispunjena njena kancelarija.

- Uvek su mi bili interesantni i lepi, kao što je ruski samovar, plinovi za kafu ili ovaj stari foto-aparat - priča Krsmanović, pokazujući na predmete - Međutim, prošlo je mnogo vremena od kada su nam poslednji put doneli antikvitete, jer sa njima više ne trgujemo. Poznati smo po tome sa kojom vrstom robe radimo, te nam sugrađani uglavnom takve stvari i donose.

Prodajte lako, kupite povoljno preko "Trampa"

Radnja za trgovinsko posredovanje "Tramp" nalazi se na adresi Jovana Mikića 120, a radno vreme radnim danima je od 10 do 16 časova, dok je subotom od 9 do 12 časova. Telefon je 024/524-876 ili 063/821-4431.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 34762
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.