• Pregleda: 3955

Predstave za decu u hotelu "Galleria"

Hotel "Galeria" u saradnji sa Dečijim pozorištem Subotica, već treću subotu za redom, organizuje besplatne predstave za mališane. Tako je u Atrijumu ovog hotela danas odigrana predstava za decu pod nazivom "Biberče". Sledeće subote, na repertoaru je predstava na mađarskom jeziku.
Predstave za decu u hotelu "Galleria"

Nakon besplatnih kreativnih radionica za decu tokom zime, hotel "Galeria" nastavlja sa dobrom praksom organizovanja programa za decu. Ovoga puta, u dogovoru sa Dečijim pozorištem, napravljen je program – mesec dana Dečijeg pozorišta u hotelu "Galeria" koji podrazumeva predstave za decu 4 subote zaredom. Ovakav vid programa za naše najmlađe sugrađane, roditelji ocenjuju kao veoma dobar.

Hotel "Galeria" preduzima brojne akcije nekomercijalnog tipa za Suboticu, stavljajući poseban akcenat na decu. U samom hotelu kažu da im ovo partnerstvo sa Dečijim pozorištem daje i priliku i pravo da urade nešto u gradu kako bi sugrađani na kvalitetan način iskoristili slobodno vreme sa svojom decom. Nakon završetka ovog mesečnog programa, u planu je dogovor buduće saradnje između hotela i pozorišta.

Do sada su odigrane tri predstave i to: "Baba Hola", potom "Kuče koje nije umelo da laje" i "Biberče", a najmlađe sugrađane u Atrijumu hotela "Galeria", sledeće subote u 12 časova, očekuje jedna predstava na mađarskom jeziku.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Suzana Gagić

povezane teme

1
kontra Odgovori
Bravo!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.