Komentara: 1
Pregleda: 7341

Predstava "Šta me snađe" u petak na Letnjoj pozornici

26.06.2018. u 18:05h
Sponzorisani sadržaj
Predstava "Šta me snađe", u kojoj glavnu ulogu tumači jedna od naših najpopularnijih glumica, Anđelka Prpić, igraće se u petak, 29. juna, na Letnjoj pozornici na Paliću. Ulaznice po ceni od 800 dinara, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima eventim-a ili putem interneta.
Predstava "Šta me snađe" u petak na Letnjoj pozornici
Predstava "Šta me snađe", u kojoj glavnu ulogu tumači jedna od naših najpopularnijih glumica, Anđelka Prpić, predviđena da se odigra večeras na Letnjoj pozornici, zbog lošeg vremena pomera se za subotu u 21 čas.

* * * * * * * * * *

Naša popularna glumica Anđelka Prpić, glavna je protagonistkinja ove fantastične predstave, u kojoj tumači lik Jovanke Joke Jakovljević, bankarke stare 32 godine, koja pokušava da izgradi karijeru onim što ima, ponajmanje pameću i znanjem, u surovom korporativnom svetu.

Sasvim slučajno, naći će se pred dilemom - čast i bračna vernost ili uspon u karijeri? Pošto dilemu ne može da razreši sama, čitava vojska likova pritiče joj u pomoć, stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavi, dok direktorov sin samo što nije ušao u njenu sobu. Ovaj je svet skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletela na svog Harvija Vajnstajna. Zadovoljstvo je njegovo, a kajanje njeno - poručuju iz producentske kuće "GMR", u čijoj produkciji je predstava nastala.

Tekst za ovu odličnu komediju, napisao je Nebojša Romčević, jedan od najboljih naših scenarista, a režiju je uradio poznati glumac i režiser Branko Đurić Đuro.

Ulaznice za predstavu, po ceni od 800 dinara, možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventim-a ili na ovom linku, kao i u vinoteci "Zvonko Bogdan" (Matije Korvina 10).

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 5 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 7341

Povezana vest

Povezano dešavanje

Povezane teme

letnja pozornica

pozorišna predstava

predstava

anđelka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.