Komentara: 5
Pregleda: 10223

Predstava "Hotel 88" 8. avgusta na Letnjoj pozornici

01.08.2018. u 16:54h
Sponzorisani sadržaj
Predstava "Hotel 88", napisana po motivima komada "Privatni život", odigraće se 8. avgusta na Letnjoj pozornici na Paliću, s početkom u 21 čas. Karte za predstavu po ceni od 800 dinara mogu se kupiti na prodajnim mestima Eventima i u vinoteci "Zvonko Bogdan".
Predstava "Hotel 88" 8. avgusta na Letnjoj pozornici

Predstava "Hotel 88" je romantična priča, koja spaja savremeni ambijentalni teatar i tradicionalne komične situacije. 

Glavni protagonisti Viktor i Ana, dolaze u luksuzni hotel na moru kako bi tu proveli savršeni medeni mesec, isto kao i Sandra i Marko, koji dolaze u potpuno isti hotel s istim ciljem. Sve bi to bilo simpatično i romantično da Viktorova Ana i Sandrin Marko nisu prethodno bili u vrlo burnom braku. Tokom jedne jedine noći u Hotelu 88, životi ovo četvoro ljudi doživeće strasne, ali i urnebesne promene.

U predstavi igraju Tamara Krcunović (Ana), Andrija Kuzmanović (Marko), Anđela Jovanović (Sandra) i Vladimir Aleksić (Viktor). Predstavu je napisao Noel Kaurad po motivima komada "Privatni život", adaptirala i režirala Staša Koprivica, dok produkciju potpisuje Ljubomir Dorontić.

Predstava "Hotel 88" 8. avgusta na Letnjoj pozornici

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i u vinoteci "Zvonko Bogdan", po ceni od 800 dinara u pretprodaji, a na sam dan predstave za 1.000 dinara. Ulaz na Letnju pozornicu biće moguć od 20 časova, a predstava traje sat i 20 minuta.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 10223

Povezano dešavanje

Povezane teme

letnja pozornica

predstava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.