Komentara: 0
Pregleda: 2428

Predavanje o glaukomu i besplatno merenje očnog pritiska sutra na Otvorenom univerzitetu

22.02.2018. u 11:05h
Sponzorisani sadržaj
Povodom Svetske nedelje borbe protiv glaukoma, oftalmološki tim Kuće zdravlja organizovaće u petak, 23. februara, predavanje o ovoj podmukloj bolesti uz besplatno merenje očnog pritiska na Otvorenom univerzitetu, s početkom u 18 časova.
Predavanje o glaukomu i besplatno merenje očnog pritiska sutra na Otvorenom univerzitetu

Očni centar "Perfect vision" Kuće zdravlja organizuje još jednu u nizu humanitarnih akcija za sugrađane. Ovog puta u pitanju je predavanje o podmukloj bolesti oka - glaukomu, uz besplatno merenje očnog pritiska. Predavač će biti dr Ivan Marjanović, sa Klinike za očne bolesti iz Beograda, lekar sa dugogodišnjim iskustvom iz oblasti dijagnostike i medikamentne, laser i hirurške terapije glaukoma.

- Prisutni će imati priliku da saznaju mnoštvo korisnih informacija o tome kako prepoznati glaukom, kada se obratiti lekaru i koji su načini lečenja. U razgovoru sa ovim vrsnim stručnjakom za glaukom, dobiće odgovore na sva pitanja, ali i brojne korisne savete - kažu iz očnog centra "Perfect vision". 

Broj mesta je ograničen, te su obavezne prijave pozivom na broj telefona Kuće zdravlja 024/55-75-75.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2428
Povezane teme

Otvoreni univerzitet Subotica

kuća zdravlja

besplatan pregled

glaukom

perfect vision

bolesti oka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.