Komentara: 8
Pregleda: 16060
Foto

"Porodični dan" za zaposlene u "Ameteku"

31.05.2019. u 15:36h
Sponzorisani sadržaj
"Porodični dan" za zaposlene u "Ameteku"

Kompanija "Ametek" organizovala je tradicionalni "Porodični dan" za svoje zaposlene i članove njihovih porodica. Ovaj dan, koji je prilika za druženje, uz afirmaciju porodičnih i kompanijskih vrednosti, okupio je preko 800 učesnika.

- Na ovaj način želimo da istaknemo značaj i vrednost porodice, uz jedno lepo porodično i kompanijsko druženje - rekao je Slobodan Anić, direktor "Ametek Srbija".

Kompanija "Ametek", čije je sedište u Filadelfiji, ima oko 17.000 zaposlenih širom sveta i ima više od 150 proizvodnih lokacija sa globalnom mrežom u 30 zemalja. U Slobodnoj zoni u Subotici, kompanija ima pogone pet operativnih jednica.

Pogledajte VIDEO u trajanju od 60 sekundi:

"Porodični dan" za zaposlene u "Ameteku"

Jedinica "Dunkenmotoren" proizvodi elektromotore, reduktore, motore za venecijanere, robotske kosačice trave, robotske sistem, dok je osnovna delatnost "MAE" jedinice proizvodnja mikromotora. "Airtechnology group" proizvodi grejače koji se koriste za potrebe avio industrije. U okviru ove jedinice, proizvode se i elektromotori koji se koriste za eksploataciju nafte i gasa. "CTS" jedinica pravi test instrumente koji se koriste za testiranja drugih električnih aparata, poput elektroinstalacija za automobile, frižidere na kojima se vrši simuliranje fenomena kao što su udar groma, varijacije napona u mreži i niz drugih fenomena. "Spectro" je jedinica koja radi montažu i kalibraciju spektrometra, koji su namenjeni za analizu svih vrsta metala i tečnosti.

"Porodični dan" za zaposlene u "Ameteku"

Sponzorisani sadržaj
Ametekov "Porodični dan" Ametekov "Porodični dan" Ametekov "Porodični dan" Ametekov "Porodični dan" Ametekov "Porodični dan" Ametekov "Porodični dan" Ametekov "Porodični dan" Ametekov "Porodični dan"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 16060

Povezana vest

Povezane teme

ametek

porodični dan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.