Komentara: 28
Pregleda: 9021

Počelo punjenje bazena vodom

19.04.2012. u 23:45h
Izvor: SuMedija
Građevinski radovi na izgradnji unutrašnjosti kompleksa zatvorenih bazena u Subotici su završeni, u toku je punjenje samog bazena vodom, a zvaničnici odbacuju spekulacije da bazen curi.
Počelo punjenje bazena vodom

Kako je rekao Rade Kašić, šef gradilišta, punjenje bazena vodom trajaće u naredna dva dana.

- Danas smo napunili bazen do jedne trećine, sutra ćemo ga napuniti do dve trećine, a prekosutra će biti napunjen do vrha. Pre punjenja proverene su sve instalacije u objektu, svi nalazi su pozitivni, pa se na osnovu toga počelo sa punjenjem. Nakon toga će paralelno bazen biti očišćen, a voda obrađena. Na osnovu analiza ulazni parametri su odlični, tako da će do sredine naredne nedelje voda biti spremna za kupače – rekao je Kašić.

Bazen Subotica Prozivka

Predsednik Skupštine grada Subotica Slavko Parać odbacio je danas spekulacije da bazen curi.

- Danas je počelo punjenje bazena vodom, pri kraju je spoljašnje uređenje, a unutrašnji radovi su završeni. Mislim da neko pričama o curenju bazena skreće pažnju sa činjenice da će Subotica nakon decenija čekanja imati bazen - rekao je Parać.

Prema ranijim najavama, objekat će imati oko 3.800 kvadratnih metara korisne površine sa dva bazena. Veliki bazen namenjen je subotičkim sportistima i rekreativcima, a mali, dubine od 1,2 metra deci i školi plivanja.

Bazen Subotica Prozivka

Prema ranijim najavama, veliki bazen će svečano biti otvoren 30. aprila utakmicom između vaterpolo reprezentacija Srbije i Mađarske.

Radovi na izgradnji bazena su počeli 7. decembra 2011, puštanjem u rad časovnika koji broji dane, sate i minute unazad, sa rokom izgradnje od 180 dana. Radovi su prekidani jedino tokom vanredne situacije zbog obilnih snežnih padavina.

Vrednost radova je 530 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz budžeta, kroz program pomoći građevinskoj industriji u Srbiji. Radove izvodi konzorcijum preduzeća SMB gradnja i Ekspres servis iz Subotice i Jedinstvo iz Sevojna.

Bazen Subotica Prozivka

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 5 dana
Komentara: 28
Pregleda: 9021
Povezane teme

bazen u subotici

gradski bazen

smb gradnja

bazen prozivka

zatvoreni bazen u subotici

bazen na prozivci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.