Komentara: 2
Pregleda: 4166
Foto

Pobeda rukometaša Spartaka protiv Radničkog iz Kragujevca (19:18)

21.09.2013. u 10:40h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Rukometaši Spartak Vojputa uspeli su da zabeleže pobedu i u drugom kolu rukometne Super lige i tako zadrže lidersku poziciju. Subotičani su sinoć u Hali sportova pred preko 500 gledalaca na svom parketu savladali ekipu Radničkog sa 19:18 u utakmici koja je bila veoma dinamična sa jakim i čvrstim odbranama. Sparetak Vojput se bolje snašao i na kraju zasluženo slavio protiv veoma jakog i kvalitetnog rivala.
Pobeda rukometaša Spartaka protiv Radničkog iz Kragujevca (19:18)

Spartak Vojput je dobro otvorio utakmicu golovima Distola poveli su sa 1:0 i 2:1. Ekipa Radničkog uspela je da preokrene rezultat u 12. minutu susreta kada je Šmigić pogodio za 3:4, da bi u sledećem napadu gosti imali dva gola prednosti 3:5. Odličnim golovima Ćupića i Kovačevića "putari" izjedanučuju rezultat na 5:5. Gosti su ponovo došli do prednosti od dva gola sedam minuta pre odlaska na odmor 6:8. Razigrao se tada Kovačević i sa tri gola u nizu Spartak Vojputu omogućio da na odmor odu sa nerešenim rezultatom 9:9. Treba istaći i odlične odbrane golmana Cvetkovića u prvom delu koji se još jednom istakao i pokazao da je veliko pojačanje za Subotičane.

Domaći su odlično započeli drugo poluvreme. Nakon novog gola Kovačevića usledila je odbrana Cvetkovića da bi golom Papića, Spartak Vojput prvi put stigao do tri gola prednosti 12:9. Odlično su igrali odbranu subotičani na čelu sa golmanom Cvetkovićem koji je zabeležio večeras 19 odbrana i u par navrata skidao zicere kragujevčanima.

Pobeda rukometaša Spartaka protiv Radničkog iz Kragujevca (19:18)

Golom Kovačevića domaći su u 44. minutu došli do prednosti od 17:12, i već tada se nazirala pobeda silno motivisanih putara. Uspeli su rukometaši Radničkog da meč učine neizvesnim pošto su na minut pre kraja smanjili na samo gol prednosti 19:18, pre svega zbog dobro realizovanih sedmeraca.

Ipak, poslednji minut rukometaši Spartak Vojput su iskusno sačuvali loptu u svom posedu i na kraju zasluženo slavili.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Rukomet: Spartak - Radnički (Kg) Rukomet: Spartak - Radnički (Kg) Rukomet: Spartak - Radnički (Kg) Rukomet: Spartak - Radnički (Kg) Rukomet: Spartak - Radnički (Kg) Rukomet: Spartak - Radnički (Kg) Rukomet: Spartak - Radnički (Kg) Rukomet: Spartak - Radnički (Kg)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4166
Povezane teme

hala sportova

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.