Komentara: 0
Pregleda: 1961

Pobeda rukometaša Spartak Vojputa protiv Mladosti

14.04.2013. u 12:36h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Spartak Vojput nastavio je uspešan niz u Prvoj ligi grupa sever. Sinoć su u Hali sportova savladali ekipu Mladosti sa 38:24 i do kraja im predstoji još jedna utakmica u Prvoj ligi.
Pobeda rukometaša Spartak Vojputa protiv Mladosti

Dobro su započeli meč Subotičani golovima Distola, Jelića i Papića poveli su sa 3:0. Gosti su uspeli da izjednače 4:4 najviše zahvaljujući raspoloženom Đurića. Usledila su tri gola u nizu Jovanovića za vodstvo domaćih 9:6. Dobrom igrom u odbrani i brzim i efikasnim napadima Spartak Vojput je stigao do deset golova prednosti nakon gola Kaltaka 19:9. Do kraja poluvremena obe ekipe su postigle još po dva gola tako da se na odmor otišlo sa 21:11.

Nije se puno promenila slika na terenu u nastavku susreta. Domaćiu su igrali koliko im treba za mirnu završnicu, dok gosti nisu imali rešenja za igru Subotičana. Novim golom Jovanovića prednost je bila trinaest golova 27:14. Do kraja susreta domaći su održavali prednost i na kraju zasluženo ubedljivo trijumfovali.

Spartak Vojput - Mladost 38:24 (21:11)

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 11 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 1961
Povezane teme

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.