Komentara: 5
Pregleda: 3413

Pobeda odbojkašica Spartaka u drugoj utakmici finala playoff-a (1:3)

20.04.2013. u 23:54h
Odbojkašice Spartaka revanširale su se ekipi Crvene zvezde u drugoj utakmici finala playoff-a tako što su ih pobedile na njenom terenu rezultatom 1:3 i izjednačile u seriji na 1:1. Sledeće dve utakmice igraju se u subotičkoj Hali sportova u ponedeljak i sredu. Osvajač titule šampiona Srbije biće ekipa koja prva dođe do 3 pobede.
Pobeda odbojkašica Spartaka u drugoj utakmici finala playoff-a (1:3)

Hrabro i borbeno ušle su odbojkašice Spartaka u drugu finalnu utakmicu protiv Crvene zvezde na njenom terenu i uspele da iskoriste sve greške protivnika, uz svoju odličnu igru, i da naprave brejk na gostujućem terenu, vrate se za Suboticu sa velikom prednošću na minimalno treću i četvrtu utakmicu koje će se igrati u Hali sportova. Odbojkašice Spartaka večeras su se revanširale Crvenoj zvezdi i završili meč sa konačnih 1:3, u seriji 1:1.

Odbojkašice Zvezde su u neizvesnoj završnici osvojile prvi set, drugi je posle preokreta u samoj završnici pripao Subotičankama koje su ga osvojile rezultatom 22:25.  U trećem setu samo na početku i u samoj završnici vodila se neizvesna borba, ali do 25. poena odličnom igrom prve su došle odbojkašice Spartaka (18:25) i time povele sa 1:2 u setovima.

Četvrti set je bio apsolutna dominacija odbojkašica Spartaka koje su samo u finišu seta dozvolile beograđankama da odvedu set u neizvesnost pri rezultatu 19:20 za Subotičanke, ali 5 vezanih servisa Aleksandre Cvetićanin uz dobru odbranu i napad saigračica odbojkašice Spartaka doveli su do konačnih 1:3 i serija se seli u subotičku Halu sportova.

Crvena zvezda – Spartak 1:3
(25:21, 22:25, 18:25, 19:25)

Dvorana: SC „Šumice“
Gledalaca: 500
Sudije: Anđelko Popović (Sremski Karlovci) i Boris Kolarević (Novi Sad)
Trajanje meča: 109 minuta

Rezultat u seriji: 1:1

CRVENA ZVEZDA: Popović 7, Bjelica 16, Stevanović 9, Kecman 13, Lukić 7, Milović 4, Pušić (libero), Budrović 3, Marinković, Simić, Vojnić-Purčar, Kubura. Trener: Ratko Pavličević.

NIS SPARTAK: Raonić 4, Trnić 13, Cvetićanin 10, Helić 23, Medić 10, T. Matić 13, Memišević (libero), D. Matić, Vujčin, Antanasijević, Radakov, Oluić. Trener: Damir Petković.

Naredna dva meča igraju se u Subotici

Odbojkašice Crvene zvezde gostuju u ponedeljak i sredu (22. i 24. aprila) od 18 časova u subotičkoj Hali sportova, a na odbojkašicama Spartaka ostaje da naprave čudo i pokušaju da pobede u obe utakmice na domaćem terenu i time osvoje titulu i prekinu dominaciju beograđanki u nacionalnoj ligi.

Postavljeno pre 11 godina i 2 dana
Komentara: 5
Pregleda: 3413
Povezane teme

odbojka

ženska odbojka

žok spartak

odbojkaški klub crvena zvezda

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.