Komentara: 0
Pregleda: 2155

Plivanje: Boršoš odbranio titulu prvaka države

05.07.2019. u 12:52h
Izvor: Subotica.com
Na Letnjem Prvenstvu Srbije u plivanju za pionire, održanom u Kruševcu, Boris Boršoš, takmičar Spartaka, odbranio je titulu prvaka u disciplini 400 kraul, dok je u disciplini 200 kraul bio treći.
Plivanje: Boršoš odbranio titulu prvaka države

U Kruševcu je proteklog vikenda održano Letnje prvenstvo Srbije u plivanju za pionire. Spartak je nastupao sa osam takmičara, a najuspešniji bio je Boris Boršoš koji je odbranio titulu prvaka Srbije.

Na Prvenstvu se nadmetalo ukupno 270 takmičara iz 36 klubova Srbije. Subotičani su se takmičili sa osam plivača gde se istakao Boris Boršoš osvojivši medalje u dve discipline. U disciplini 400 kraul, Boršoš je ponovio uspeh od prošle godine i odbranio titulu prvaka Srbije, dok je treće mesto zauzeo na 200 kraul i okitio se bronzanom medaljom.

Plivanje: Boršoš odbranio titulu prvaka države

Pionirska ekipa Spartaka nastupala je u sastavu: Boris Boršoš, Matija Ždrnja, Vanja Macanko i Aleksa Ristić i devijčice: Jana Mut, Nađa Skenderović, Una Tepavac i Jana Knežević.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2155
Povezane teme

plivači

plivanje

plivači spartaka

plivački klub Spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.