Komentara: 4
Pregleda: 5828

Plivačica Ivana Vukomanović šampionka Srbije u kategoriji pionira

01.08.2016. u 12:46h
Izvor: Subotica.com
Od petka do nedelje u Beogradu je održano Letnje prvenstvo Srbije u plivanju za pionire i kadete na kojem su učešće uzeli i takmičari PK "Spartak-Prozivka". Najuspešnija je bila Ivana Vukomanović koja je osvojila najsjajnije odličje.
Plivačica Ivana Vukomanović šampionka Srbije u kategoriji pionira

Prva dva dana održana su takmičenja za uzrast kadeta u okviru kojih je nastupilo 218 takmičara iz 35 klubova. U ovom delu takmičenja jedini predstavnik PK "Spartak-Prozivka" je bio Borislav Fermanović koji je ostvario zapažene rezultate - na 200m prsno je bio drugi, dok je na 400m kraul zauzeo treće mesto i bronzanu medalju.

U nedelju su nastupili pioniri, gde je učestvovalo 240 dece, iz 36 klubova. U ovom delu takmičenja trener Bojan Udicki je predvodio troje takmičara - Ivanu Vukomanović, Luku Dulaća i Luku Repasa.

Plivačica Ivana Vukomanović šampionka Srbije u kategoriji pionira

Jedina Spartakova "pionirka" Vukomanovićeva je postala prvakinja Srbije na 100 metara leđno, dok je na 100 metara delfin bila sedma. Luka Repas i Luka Dulać su isplivali svoje najbolje rezultate, ali nisu uspeli da dođu do medalje.

Poslednje takmičenje koje očekuje plivače Spartak-Prozivke je miting u Adi ,a onda sledi zaslužena letnja pauza.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 5828
Povezane teme

plivači

plivanje

plivački klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.