Komentara: 7
Pregleda: 8658

Pijan silovao ćerku

13.08.2012. u 16:26h
Izvor: Pravda (dnevnik)
Laslo Č. (50) iz Kanjiže uhapšen zbog sumnje da je pijan silovao svoju ćerku I. B. (22), a kada je završio šta je hteo, mirno je otišao da spava. Policija iz Kanjiže uhapsila je Lasla Č. (50) iz ovog grada i privela ga istražnom sudiji Višeg suda u Subotici zbog sumnje da je pijan silovao svoju ćerku I. B. (22).
Pijan silovao ćerku

Kako prenosi "Pravda", a prema informacijama iz izvora bliskih istrazi, devojka je juče po podne došla da poseti oca koji je sedeo u kuhinji kuće sam i prilično pijan. Neko vreme su proveli u razgovoru, a onda je Laslo pozvao ćerku u dnevnu sobu gde joj je naredio da se skine.

- I. B. Je pokušala da izađe iz sobe, ali ju je otac sprečio. Prvo joj je zapretio da će je ubiti, a onda ju je oborio na pod i silovao – kaže za “Informer” izvor blizak istrazi.

Čim je završio šta je hteo, Laslo je, navodno, mirno otišao da spava, a devojka je potpuno izbezumljena došla do policijske stanice i ispričala šta se desilo. Odmah posle toga policija je probudila Lasla i privela ga.

Izvor: Pravda (dnevnik)
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 8658
Povezane teme

silovanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.