Komentara: 2
Pregleda: 2512

Pastor: Očekujem dobar rezultat i veći uticaj SVM

21.05.2012. u 01:43h
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) očekuje dobar rezultat svoje stranke na pokrajinskim izborima i smatra da SVM na tim izborima ima deset "jako dobrih kandidata".
Pastor: Očekujem dobar rezultat i veći uticaj SVM

Pastor, koji je u drugom krugu podržao predsedničkog kandidata liste "Izbor za bolji život" Borisa Tadića, jedan je od deset kandidata SVM na izborima za poslanike u Skupštini Vojvodine po većinskom sistemu.

On očekuje da će SVM u pokrajinskom parlamentu imati isti broj poslanika kao i u prethodnom mandatu, te da će na taj način ostvariti "uticaj na regionalna pitanja".

"Taj uticaj ćemo ostvariti i kroz parlament Republike Srbije, gde po prvi put u istoriji imamo samostalni poslanički klub, kao i u mnogo opština i gradova gde smo prisutni u lokalnim parlamentima. Zbog toga je jako važno ostvariti dobar rezultat i na pokrajinskim izborima kako bismo taj uticaj imali i u Skupštini Vojvodine", rekao je Pastor.

Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2512
Povezane teme

Izbori u Subotici

ištvan pastor

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.