• Pregleda: 6000

Otvoreni dan u "Studio Presentu" - prijave su u toku!

Subotička IT agencija "Studio Present" otvara vrata svim zainteresovanima da provedu radni dan sa njima. Prijave su u toku, a broj mesta je ograničen!
Otvoreni dan u "Studio Presentu" - prijave su u toku!

Iz Studio Presenta poručuju da garantuju da će svako ko bude ušao među odabrane naučiti nešto novo, biti ravnopravni deo tima, da će se njegovo mišljenje uvažavati, imaće priliku da zauzme svoje radno mesto za računarom, a mentor će biti na raspolaganju za sva pitanja.

- Ako želiš da otkriješ kako mi provodimo 8 sati zajedno ili jednostavno imaš potrebu da promeniš svakodnevicu, ovo je pravi trenutak da se prijaviš za učešće u Otvorenom danu - ističu iz agencije - Napominjemo da znanje iz IT tehnologija nije potrebno, dovoljno je samo da si znatiželjan. Ne oklevaj, zaista nema ograničenja. Probaj, šta te košta!

Prijave mogu da se obave putem Fejsbuk stranice, Instagrama, odnosno putem mejla . U pismenoj prijavi neophodno je navesti ime, prezime, kontakt telefon ili mejl, kao i da se ukratko napišu razlozi i motivacija da budete deo Otvorenog dana u Studio Presentu, na jednodnevnom radno-iskustvenom druženju.

- Razlozi mogu biti praktično bilo šta, sve što u tebi budu znatiželju da dođeš. Nemaš radnog iskustva a imaš neka pitanja, počeo/la si da progamiraš ali ne znaš šta ćeš dalje, želiš samo da vidiš kancelarije. Igrao si stoni tenis sa Milošem ili fudbal sa Andorom i Vladom i uvek si se pitao šta oni rade. Roditelji ti kažu da je IT dobar ali ti ne znaš za šta da se opredeliš. Imaš super ideju, već si počeo/la ali negde je zapelo… Zanima te arhitektura i kako smo mi kreirali naše kancelarije, čuo/la si da je dobra atmosfera pa bi da se uveriš. Jasno ti je? Da, praktično sve - objašnjavaju iz Studio Presenta - Od vas očekujemo samo da pokažete želju da vidite i čujete nešto novo, a sa sobom ponesete par kućnih papuča. Naš zadatak je da iz naše agencije izađete nasmejani i bogatiji za jedno novo iskustvo!

Domaćini preciziraju kako će izgledati taj radno-iskustveni dan u kancelarijama na Somborskom putu, u okviru „Digital Hive“ IT kompleksa.

- Tvoj dan će početi kao i svaki naš standardni dan. Imaćeš potpuni uvid u sve što radimo, kako izgledaju sastanci, kako komuniciramo i funkcionišemo, kako organizujemo zadatke, kako se progamiraju zahtevni sistemi i još mnogo toga a sve to u zavisnosti od toga šta su tvoja interesovanja – ističu iz Studio Presenta.

Proces prijave traje do kraja marta. Broj mesta je ograničen, a sve prijavljeni će po završetku roka za prijavu biti obavešteni o ishodu. Više o Otvorenom danu na mađarskom jeziku.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.