Komentara: 13
Pregleda: 8028
Foto

Otvorena škola za strane jezike "Modern language college"

02.12.2019. u 14:24h
Sponzorisani sadržaj
Ukoliko želite da naučite ili usavršite engleski jezik, "Modern language college" je pravo mesto za vas. Otvorivši prostorije u Regionalnom inovacionom startap centru, ova škola stranih jezika vam nudi da u prijatnoj atmosferi, uz savremeni koncept nastave, unapredite svoje znanje.
Otvorena škola za strane jezike "Modern language college"

Opšte i specijalizovane kurseve iz engleskog jezika, kao i individualnu nastavu koja se sprovodi u skladu s potrebama polaznika nudi "Modern language college", škola stranih jezika u kojoj se polaznici mogu pripremiti i za polaganje ispita i dobijanje Kembridž sertifikata, u saradnji sa Britanskim savetom (British Council). Prema rečima Marka Nikolića, vlasnika škole, kursevi su namenjeni svim uzrastima, a odlikuje ih savremeni koncept nastave, pri čemu je naglasak na razvijanju razgovornih veština.

- Imamo poseban program za decu od 5 do 15 godina i za odrasle od 16 godina pa na više. Grupe broje najviše do 6 polaznika, s tim što kod starijih grupa imamo drugačiji, nešto savremeniji princip rada. Svaki polaznik ima svoj laptop, sav potreban materijal i literaturu dobija u elektronskom obliku na flešu, na kojem može da sačuva i ono što se radilo na nastavi i ponese kući. Sa mlađim polaznicima rade predavači koji imaju bogato iskustvo rada sa decom u jezičkim kampovima, dok se u nastavi koriste novi audio-vizuelni alati - kaže Nikolić.

Otvorena škola za strane jezike "Modern language college"

Kako objašnjava naš sagovornik, kurs iz engleskog jezika traje pet meseci, a nastava se odvija dva puta nedeljno po 60 minuta, pretežno u večernjim terminima. Svi predavači su sertifikovani master anglisti s radnim iskustvom, dok polaznici dobijaju mogućnost da provere svoje znanje pre i nakon završetka kursa.

- Pre pohađanja kursa, svi polaznici rade test kako bismo znali kojim nivoom znanja raspolažu, na osnovu čega se raspoređuju u grupe. Na kraju kursa, polaznici ponovo rade test, kako bi se utvrdilo u kojem procentu su usvojili stečeno znanje, na osnovu čega predavači izdaju sertifikat kao dokaz uspešnosti savladavanja četiri segmenta, odnosno čitanja, govora, razumevanja i konverzacije. Dakle, sertifikat se ne dobija samo za završetak kursa, nego na osnovu znanja polaznika, koji dobija stručno mišljenje predavača i eventualne smernice u kojim segmentima bi trebalo da se poboljša - objašnjava Nikolić, dodajući da je u narednom periodu u planu i proširenje ponude, pre svega na kurseve iz nemačkog jezika.

Otvorena škola za strane jezike "Modern language college"

"Modern language college" nalazi se na adresi Adolfa Singera 12a (zgrada Regionalnog inovacionog startap centra, I sprat), a radno vreme je radnim danima od 9 do 17 časova. Upis polaznika na grupne i individualne kurseve engleskog jezika je u toku, a za više informacija možete pozvati na 064/4609314 (Jovana) ili 069/731677 (Marko), poslati mejl na office@mlc.rs ili se informisati preko njihove FejsbukInstagram stranice.

Sponzorisani sadržaj
Otvaranje škole za strane jezike "Modern language college" Otvaranje škole za strane jezike "Modern language college" Otvaranje škole za strane jezike "Modern language college" Otvaranje škole za strane jezike "Modern language college" Otvaranje škole za strane jezike "Modern language college" Otvaranje škole za strane jezike "Modern language college" Otvaranje škole za strane jezike "Modern language college" Otvaranje škole za strane jezike "Modern language college"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 13
Pregleda: 8028

Povezana vest

Povezane teme

strani jezici subotica

kursevi jezika

engleski jezik

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.