Komentara: 0
Pregleda: 3635

Besplatno testiranje i probni čas u školi stranih jezika "Modern language college"

05.02.2020. u 09:22h
Sponzorisani sadržaj
Ukoliko želite da naučite ili usavršite engleski ili nemački jezik, "Modern language college" je pravo mesto za vas. Tokom februara i marta ova škola stranih jezika vam nudi mogućnost besplatnog testiranja i prvi probni čas, kako biste se upoznali s pristupom i načinom radom pre nego što se odlučite da upišete željeni kurs.
Besplatno testiranje i probni čas u školi stranih jezika "Modern language college"

Kako objašnjava Marko Nikolić, vlasnik škole, besplatan test nivoa znanja engleskog ili nemačkog jezika zainteresovani polaznici mogu da urade u prostorijama škole ili onlajn putem sajta, nakon čega u vrlo kratkom roku dobijaju povratnu informaciju o rezultatima.

- Na taj način saznaćete koliko ste bodova imali, na kojem ste trenutno nivou znanja i, shodno tome, koji kurs vam preporučujemo. Sledeći korak je taj prvi, besplatni probni čas, koji će izgledati tako što ćemo oformiti grupu i pružiti mogućnost polaznicima da se upoznaju sa našim predavačima, pristupom i konceptom rada, te sami donesu odluku da li im kurs odgovara ili ne - objašnjava Nikolić.

Škola stranih jezika "Modern language college" nudi opšte i specijalizovane kurseve iz engleskog i nemačkog jezika, kao i individualnu nastavu koja se sprovodi u skladu s potrebama polaznika. Prema rečima našeg sagovornika, nastava je uveliko počela i odziv je dobar, a pored standardnih kurseva u trajanju od pet meseci, u ponudi su i ubrzani konverzacijski kursevi.

To su kursevi engleskog i nemačkog jezika koji se, umesto dva puta nedeljno, održavaju tri puta nedeljno s akcentom na konverzaciji i bogaćenju vokabulara. Kurs traje tri meseca, što vam daje dovoljno vremena da se u prijatnoj atmosferi opustite i pokažete šta znate, a ovakvi kursevi su idealni za ljude koji žele da putuju ili rade u inostranstvu i neophodne su im veštine komunikacije - dodaje Nikolić.

"Modern language college" nalazi se na adresi Adolfa Singera 12a (zgrada Regionalnog inovacionog startap centra, I sprat), a radno vreme kancelarije je radnim danima od 9 do 17 časova. Za više detalja o željenim kursevima možete pozvati na 064/4609314 (Jovana) ili 069/731677 (Marko), poslati mejl na [email protected] ili se informisati preko njihovog sajtaFejsbuk i Instagram stranice.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 1 godinu i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3635
Povezana vest
Povezane teme
strani jezici subotica kursevi jezika engleski jezik nemački jezik
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.