Komentara: 4
Pregleda: 15509

Otvorena druga prodavnica Pet svet 024 na Radijalcu

05.08.2017. u 03:26h
Sponzorisani sadržaj
Pet Svet 024, najveći subotički pet centar, otvorio je još jednu prodavnicu u ulici Dušana Petrovića 2, na Radijalcu, u kojem možete pronaći veliki izbor hrane i opreme renomiranih proizvođača za kućne ljubimce.
Otvorena druga prodavnica Pet svet 024 na Radijalcu

Vlasnici kućnih ljubimaca u prodavnici mogu da pronađu proizvode za sve kućne ljubimce od svih najvećih proizvođača hrane i opreme među kojima izdvajamo italijansku Farmina koja se u poslednjih nekoliko godina značajnim kvalitetom proizvoda i kvalitetnom hranom bez žitarica pozicionirala na tržištu.  Tu su i  ostali poznati svetski proizvođači hrane - Royal Canin, Friskies, Purina, Pedigre, Versele-Laga, Whiskas, Sera i mnogi drugi.

Pet Svet 024 nudi i veliki izbor opreme za kućne ljubimce od ležaljki preko povodaca, ogrlica, četaka, kaveza, kućica i mnogih drugih proizvoda poznatih svetskih proizvođača od kojih izdvajamo Ferribiella, Croci i Trixie.

Otvorena druga prodavnica Pet svet 024 na Radijalcu

Radno vreme prodavnice na Radijalcu je od 08 do 20 časova radnim danima, a subotom do 13 časova. Adresa prodavnice 2 je Dušana Petrovića 2, a telefon 024/554-155.

Iz Pet sveta podsećaju da u prodavnici broj 1 (Jo Lajoša 5) možete pronaći isti asortiman, ali i porazgovarati sa veterinarkom o veterinarskoj ishrani i lekovima u okviru veterinarske apoteke, kao i dobiti usluge šišanja, kupanja, dnevnog boravka, čuvanja kućnih ljubimaca, kao i prevoza u okviru usluge Pet Svet Taxi!

Otvorena druga prodavnica Pet svet 024 na Radijalcu

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 15509
Povezane teme

kućni ljubimci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.