• Pregleda: 12703

Otvorena cvećara i prodavnica poklona "Nika еvents"

Bilo da idete na rođendan, venčanje, proslavu godišnjice ili u babine, "Nika еvents" je mesto na kojem ćete pronaći idealan poklon za vama drage ljude, a ukoliko ste pak, u ulozi onih koji te događaje organizuju, ova jedinstvena prodavnica će vam pomoći da osmislite dekoraciju i tako upotpunite slavlje.
Otvorena cvećara i prodavnica poklona "Nika еvents"

Kako da male znakove pažnje, poput cveća, slatkiša, vina ili mirisnih kupki, pretvorite u savršen i neponovljiv poklon kojim ćete obradovati voljenu osobu, možete videti u prodavnici "Nika events" koja će za vas svaki put pripremiti poseban aranžman u zavisnosti od želje i prilike.

- Imaćemo u ponudi sveže rezano i saksijsko cveće, ali će naglasak biti na poklon programu koji upotpunjuju razni slatkiši i čokolade, vina, proizvodi "Bomb" kozmetike, baloni i još mnogo toga. Uvek ćemo imati nekoliko unapred pripremljenih varijani kako bi kupci mogli da vide kako krajnji proizvod izgleda, a naravno, pravićemo ih i po njihovoj želji i ukusu - kaže Nina Mališanović, vlasnica "Nika events", koja takođe radi i dekoraciju za dečje rođendane, "baby shower" žurke i druge događaje.

Ideju da otvori prodavnicu u kojoj će objediniti cvećaru, poklone i dekoraciju za sve prilike, Nina je dobila prilikom organizacije prvog rođendana svoje ćerke, kada je samostalno ukrasila ambijent i pripremila "slatki sto" sa svim neizostavnim đakonijama.

- Oduvek sam bila kreativna i uvek sam želela da radim nešto rukama i tako ispoljim svoju kreativnost. Stalno sam crtala, slikala, probala sam i dekupaž, a kada sam počela da se bavim dekoracijama, shvatila sam da je to ono u čemu se pronalazim i poželela sam da priču proširim i otvorim nešto što će objediniti sve, na jednom mestu - dodaje naša sagovornica.

Cvećara i prodavnica poklona "Nika events" nalazi se na adresi Matije Gupca 29, a radno vreme lokala je od ponedeljka do subote od 9 do 20 časova, a nedeljom od 9 do 12 časova. Više informacija o ponudi možete pronaći na njenom FejsbukInstagram profilu ili pozivom na broj telefona 024/670067.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

4
Snezana Odgovori
Savršeno
Lajčo Veisenberger Odgovori
Super, konačno 'sve na dlanu'.
Želim puno uspeha i prometa u divnoj prodavnici. Unutar, ambijent je fantastičan.
Tole Odgovori
Sta je baby shower zurka? Kupanje bebe?
Oi!
@Tole:
Да те стварно занима, исто питање би укуцао у претраживач и добио би одговор, али онда не би могао покушати бити духовит овде.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.