Komentara: 3
Pregleda: 12563
Foto

Otvoren Centar stranih jezika "Languages4you"

10.03.2019. u 13:06h
Sponzorisani sadržaj
"Languages4you" je specijalizovani Centar za učenje engleskog i nemačkog jezika, koji organizuje nastavu za decu, omladinu i odrasle, individualno ili u manjim grupama, u zavisnosti od želja i potreba polaznika.
Otvoren Centar stranih jezika "Languages4you"

Prema rečima Marine Trebaticki, osnivačice Centra "Languages4you" i profesorke engleskog jezika i književnosti, Centar raspolaže različitim nivoima kurseva, koji su prilagođeni uzrastu i znanju polaznika, dok je nastava efikasna, inovativna i tehnološki podržana, pri čemu predavači, pored tradicionalnih metoda, upotrebljavaju i nove tehnologije.

- U okviru nastave stranih jezika za decu, kursevi su podeljeni na šest nivoa, pa tako imamo predškolski kurs za decu ovog uzrasta koji podrazumeva audiovizuelni metod, pri čemu naši najmlađi polaznici uče da prepoznaju slova i glasove jezika na vrlo zabavan način. Zatim, pripremni kurs za decu školskog uzrasta, kod kojeg je audiovizuelni metod dopunjen elementima pisanja, te početni, srednji i viši kurs za decu školskog uzrasta, kod kojeg razvijamo četiri jezičke veštine, odnosno razumevanje, govor, čitanje i pisanje, što se kasnije potvrđuje ispitom na kraju školske godine. Kada su u pitanju kursevi za odrasle, Centar raspolaže s redovnim kursevima, intenzivnim, specijalizovanim, kursevima po porudžbini i pripremnim kursevima, kada se polaznici spremaju za polaganje ispita i sticanje međunarodnih sertifikata - objašnjava Trebaticki.

Otvoren Centar stranih jezika "Languages4you"

Upravo su pripremni kursevi za sticanje međunarodnih sertifikata ono po čemu se ovaj Centar razlikuje od drugih, ističe naša sagovornica, dodajući da Centar, pored saradnje sa "British Council", takođe sarađuje i sa "Global Tesol College" iz Toronta, koji već 25 godina uspešno posluje i koji je registrovan od strane kanadske vlade.

- "Global Tesol College" je najveća organizacija TESOL trening centra, a naš TESOL kurs engleskog jezika omogućava polaznicima da dobiju sertifikat koji je priznat u svim zemalja sveta, te tako postanu ovlašćeni predavači engleskog jezika i dobiju zaposlenje bilo gde u inostranstvu. Takođe, nudimo i pripremne programe za polaganje međunarodno priznatih jezičkih ispita za nemački kao strani jezik na svim nivoima, namenjenih odraslima, pri čemu polaznici mogu da dobiju ÖSD sertifikat i Goetthe-sertifikat - ističe Trebaticki.

Kako bi se prilagodio zahtevima tržišta, Centar nudi i kurseve stranih jezika za zaposlene preko sindikata, na otplatu u šest mesečnih rata, a takođe su u planu i dečje likovne i kreativne radionice, koje bi se odvijale na onom stanom jeziku koji dete pohađa.

Otvoren Centar stranih jezika "Languages4you"

Centar stranih jezika "Languages4you" nalazi se u centru Subotice, na adresi Park Rajhl Ferenca 11, a prijavu na bilo koji kurs engleskog ili nemačkog jezika, možete podneti od ponedeljka, 11. marta. Za više informacija o radu Centra, možete pozvati na 060/0909297 i 063/558074, ili ih možete kontaktirati putem mejla (centarlanguages4you@gmail.com).

Sponzorisani sadržaj
Otvaranje Centra stranih jezika "Languages4you" Otvaranje Centra stranih jezika "Languages4you" Otvaranje Centra stranih jezika "Languages4you" Otvaranje Centra stranih jezika "Languages4you" Otvaranje Centra stranih jezika "Languages4you" Otvaranje Centra stranih jezika "Languages4you" Otvaranje Centra stranih jezika "Languages4you" Otvaranje Centra stranih jezika "Languages4you"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 2 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 12563
Povezane teme

strani jezici subotica

kursevi jezika

engleski jezik

nemački jezik

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.