• Pregleda: 3023

Održana koncertna promocija časopisa kARTon (br.9)

U petak, 29. marta 2013. godine, u Omladinskom klubu “Skladište” održana je promocija novog, devetog broja Kultur-propagandnog lista KARTON u izdanju Fondacije “Danilo Kiš” u vidu koncertnog nastupa subotičkog dua YusYus, te dj setova Neomodern/Classixkillix po završetku koncerta.
Održana koncertna promocija časopisa kARTon (br.9)

Svi posetioci promocije imali su priliku da preuzmu svoj besplatan primerak novog broja Kartona, čija je tema ovoga puta bila DOKOLICA.

YUSYUS je audio-vizuelni duo iz Subotice. Bend je nastao u novembru 2012. godine. YusYus su Nemanja Stojanović (Neomodern) i Aleksandra Pavlović. Muzika koju sviraju je satkana od britkog ritma, okultističnog synth-a i adekvatnog riverbovanog vokala, a žanrovski se mogu okarakterisati kao witch-house/minimal-wave bend.

NEOMODERN (Nemanja Stojanović) je jedan od nosećih stubova Elektrana organizacije iz Novog Sada, i tvorac Neon Nacht koncepta žurki koje uspešno organizuje vec četiri godine zaredom. Iza njega je zavidan broj uspešnih nastupa po eminentnim klubovima u Srbiji i regionu (Slovenija, Hrvatska, BIH, Rumunija)

Izvor: Fondacija "Danilo Kiš"

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.