Komentara: 2
Pregleda: 11241
Foto

Održan VIII "Goodwill" humanitarni teniski turnir i donatorsko veče

17.09.2019. u 16:16h
Sponzorisani sadržaj
Proteklog vikenda na terenima Tenis kluba "Palić 1878" održan je tradicionalni, osmi po redu, Goodwill teniski turnir na kojem se i ove godine okupilo oko stotinu doktora medicine, stomatologije i farmacije iz čitave Srbije, a koji je ponovo imao humanitarni cilj.
Održan VIII "Goodwill" humanitarni teniski turnir i donatorsko veče

Jedinstven sportski događaj, u organizaciji farmaceutske kompanije "Goodwill Pharma", koji se tradcionlano održava u prelepom ambijentu u šumi nedaleko od jezera Palić, humanitarnog je karaktera. Ove godine turnir bio je u znaku saradnje sa Fondacijom "Novak Đoković".

Okupljeni oko zajedničke humanitarne ideje, "Goodwill Pharma" je za učesnike turnira u subotu organizovala donatorsko veče na Salašu Vinarije Zvonko Bogdan. A prikupljena sredstva će biti donirana za rekonstrukciju dečjeg vrtića.

Održan VIII "Goodwill" humanitarni teniski turnir i donatorsko veče

- Ponosni smo jer smo novcem koji je sakupljen tokom donatorske večeri, prodajom ulaznica i aukcijom umetničkih slika i predmeta sa potpisom Novaka Đokovića, pomogli rekonstrukciju dečjeg vrtića „Dečija radost“ u Svilajncu, kao deo projekta koji realizuje Fondacija "Novak Đoković" - rekao je vlasnik i direktor kompanije Zoltan Tamaš.

Kompanija "Goodwill Pharma" je društveno odgovorna kompanija, što pokazuje i organizacija ovakvog turnira. Iako je kompanija izvorno iz Mađarske, sedište u Srbiji je u Subotici, gde je u toku gradnja fabrike koja će pojačati proizvodne kapacitete, a otvaranje je planirano do kraja 2019. godine.

Održan VIII "Goodwill" humanitarni teniski turnir i donatorsko veče

U cilju realizacije društveno-korisnih aktivnosti u planu kompanije je da se kroz ovakve ili slične projekte pomognu i neke ustanove socijalne zaštite na teritoriji grada Subotice.

Sponzorisani sadržaj
Donatorsko veče kompanije "Goodwill Pharma" Donatorsko veče kompanije "Goodwill Pharma" Donatorsko veče kompanije "Goodwill Pharma" Donatorsko veče kompanije "Goodwill Pharma" Donatorsko veče kompanije "Goodwill Pharma" Donatorsko veče kompanije "Goodwill Pharma" Donatorsko veče kompanije "Goodwill Pharma" Donatorsko veče kompanije "Goodwill Pharma"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 11241
Povezane teme

goodwill pharma

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.