• Pregleda: 8259

Održan VIII "Goodwill" humanitarni teniski turnir i donatorsko veče

Proteklog vikenda na terenima Tenis kluba "Palić 1878" održan je tradicionalni, osmi po redu, Goodwill teniski turnir na kojem se i ove godine okupilo oko stotinu doktora medicine, stomatologije i farmacije iz čitave Srbije, a koji je ponovo imao humanitarni cilj.
Održan VIII "Goodwill" humanitarni teniski turnir i donatorsko veče

Jedinstven sportski događaj, u organizaciji farmaceutske kompanije "Goodwill Pharma", koji se tradcionlano održava u prelepom ambijentu u šumi nedaleko od jezera Palić, humanitarnog je karaktera. Ove godine turnir bio je u znaku saradnje sa Fondacijom "Novak Đoković".

Okupljeni oko zajedničke humanitarne ideje, "Goodwill Pharma" je za učesnike turnira u subotu organizovala donatorsko veče na Salašu Vinarije Zvonko Bogdan. A prikupljena sredstva će biti donirana za rekonstrukciju dečjeg vrtića.

- Ponosni smo jer smo novcem koji je sakupljen tokom donatorske večeri, prodajom ulaznica i aukcijom umetničkih slika i predmeta sa potpisom Novaka Đokovića, pomogli rekonstrukciju dečjeg vrtića „Dečija radost“ u Svilajncu, kao deo projekta koji realizuje Fondacija "Novak Đoković" - rekao je vlasnik i direktor kompanije Zoltan Tamaš.

Kompanija "Goodwill Pharma" je društveno odgovorna kompanija, što pokazuje i organizacija ovakvog turnira. Iako je kompanija izvorno iz Mađarske, sedište u Srbiji je u Subotici, gde je u toku gradnja fabrike koja će pojačati proizvodne kapacitete, a otvaranje je planirano do kraja 2019. godine.

U cilju realizacije društveno-korisnih aktivnosti u planu kompanije je da se kroz ovakve ili slične projekte pomognu i neke ustanove socijalne zaštite na teritoriji grada Subotice.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

2
Gugi Odgovori
Bitno da ste vi donirali za vrtic u Svilajncu . A što su vrtići kod nas takvi kakvi su to nema veze
BoD
Bitno da ti nisi tamo bio, pa sad ti je žao!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.