Komentara: 2
Pregleda: 3481

Održan Sajam zapošljavanja

27.04.2012. u 16:53h
Izvor: RTV Yueco
U organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje Filijala Subotica u Atrijumu hotela Galerija održan je Sajam zapošljavanja. Na manifestaciji je bilo prisutno 34 poslodavca koji su nudili preko 300 slobodnih radnih mesta.
Održan Sajam zapošljavanja

Livija Paroci je inženjer informatike. Nakon završenog pripravničkog staža ostala je bez posla. Više od 4 meseca Livija traži posao. Na današnji sajam je došla u nadi da će naći zaposlenje. Radnu biografiju je ostavila kod 5 poslodavaca.

Na Sajmu su bila prisutna 34 poslodavca, među kojima su bili i „Siemens“, „Continental“, „Elektroremont“ i dosta subotičkih poznatih preduzeća, koji su tražili razne profile radnika.

Današnji Sajam zapošljavanja je bio treća ovakva manifestacija u organizaciji subotičke filijale Nacionalne službe za zapošljavanje. Događaju je prisustvovao veliki broj Subotičana koji su tražili posao, a koji im je omogućio direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca, kao i mogućnost da svoje podatke ostave u bazi više poslodavaca.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3481
Povezane teme

Nacionalna služba za zapošljavanje

sajam zapošljavanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.