Komentara: 2
Pregleda: 2947

Održan humanitarni koncert pijaniste Dejana Sinadinovića

25.05.2013. u 20:38h
U okviru Palićkih vinskih svečanosti koje su započele sinoć humanitarnim koncertom u velikoj sali Velike terase nastupio je poznati srpski pijanista i svetski priznati umetnik , profesor na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, Dejan Sinadinović.
Održan humanitarni koncert pijaniste Dejana Sinadinovića

Sinadinović je rekao da se na ovakav koncert sa "Park Palićem" dogovara već dve godine ali da zbog koncertnih obaveza za to do sada nije bilo prilike. Humanitarni karakter ovog događaja bila je odlična prilika da se saradnja ostvari, a sav prihod sa koncerta namenjen je najugorženijim porodicama sa Palića. Sinadinović se nada da je ovo tek početak jedne saradnje i to na nekoliko nivoa, i da Subotička i Palićka publika zaslužuje da vidi i beogradske umetnike.    

Palićke vinske svečanosti se nastavljaju i danas celodnevnim programom na Velikoj terasi i na Muzičkom paviljonu sve do 20 časova.

Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2947
Povezane teme

humanitarni koncert

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.