Komentara: 0
Pregleda: 4897

Održan Bal vina u hotelu Galleria

04.02.2013. u 17:36h
Treći po redu Bal vina u organizaciji Dorottye Szilágyi, vlasnika D.o.o „Kuria” održan je 26. januara u Balskoj dvorani Hotela „Galleria“. Goste ove već tradicionalne manifestacije, dočekala je brižljivo sastvaljena vinska karta i vinska večera, koju je ove godine sastavio Vlč. Csaba Paskó.
Održan Bal vina u hotelu Galleria

Cilj ovog događaja pored dobre zabave, je i promocija vinarija sa naših prostora i njihovih vina, kao i negovanje i razvoj kulture vina.

Gosti bala su, pored vina „Vinarije Nagy-Sagmeister“ iz Kanjiže (ali sa vinima sa Sremskog vinskog područja), koja su se služila uz vinsku večeru, uživali i u ukusima vina „Vinarije Balint“ iz Horgoša i Vinarije „Sirmium Wine's“ iz Kanjiže.

Zahvaljujući generalnom pokrovitelju bala, Vinariji „Wine Princess“ (Rumunija) gostima su služene prave poslastice sa vinskog pordučje pored Arada (Rosé 2011, Feketeleányka 2010). Tokom večere je vina Vinarije „Wine Princess“ predstavio dr Géza Balla, vlasnik i vinar vinarije.

Generalni sponzor Vinskog bala 2013. bio je Tivadar Bunford, direktor D.o.o „Masterplast“, sponzor bala Preduzeće za zaštitu i obezbeđenje „Aktor-Z“, a medijski sponzor RTV „Pannon“.

Bal Vina - hotel Galleria

Tokom večeri nastupili su „Night Cruisers“, orkestar „Juhász”. Učesnici bala imali si prilike da uživaju u nastupu operske pevačice Katalin Benedekffy i glumca Gabora Bakosa-Kissa, iz Budimpešte. Večernje haljine organizatora, voditeljke i hostese su radovi modne kreatorke Andree Ledenjak, kao i dekoracija Balske dvorane. Make-up voditeljke i hostese je rađen u subotičkom EB Stayling Studiju.

Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 4897
Povezane teme

hotel galleria

vino

bal vina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.