Komentara: 1
Pregleda: 5326

Odbojkašice večeras u bitci za prvu titulu šampiona Srbije

26.04.2013. u 16:53h
Posle četiri odigrana meča između najbolje dve ekipe u ligaškom, a posle i eliminacionog turnira, odbojkašice Spartaka i Crvene zvezde večeras će odlučiti ko će biti šampion za sezonu 2012/2013. Ko god da pobedi publika je imala prilike da uživa u duelima ovih ekipa tokom čitave sezone, što u ligi, što u Kupu, a sada i kroz playoff seriju.
Odbojkašice večeras u bitci za prvu titulu šampiona Srbije

Trenutni rezultat u setovima:
Crvena zvezda 3 : 1 Spartak

1. set - Crvena zvezda 19 : 25 Spartak
2. set - Crvena zvezda 25 : 14 Spartak
3. set - Crvena zvezda 25 : 20 Spartak
4. set - Crvena zvezda 25 : 14 Spartak

Večeras ćemo znati da li će ŽOK "Spartak" po prvi put u svojoj istoriji podići najteži pehar (figurativno, a i bukvalno) koji može da podigne jedna ekipa u nacionalnom prvenstvu. Subotičke odbojkašice su to sigurno zaslužile svojim igrama, borbenošću, sportskom drskošću, odvažnošću i pored svih nedaća koje su ih pratile, a za koje mnogi ne znaju.

Žele Subotičanke ovaj trofej, to su pokazale, kao što su i pokazale da umeju da dobiju Crvenu zvezdu kako na svom tako i na njihovom terenu, ali pita se i protivnik, trofejna Crvena zvezda, koje već duži niz godina drži primat u ženskoj odbojci i svoju trofejnu salu svake godine obogaćuju novim peharima.  Možda će upravo to biti veliki i odlućujući motiv mladim i talentovanim odbojkašicama, da kada su već tako blizu, sa nikada većim šansama da osete ukus šampionskog šampanjca, da pruže svoj maksimum i da pobede do ove finalne serije favorizovanu Crevenu zvezdu i obraduju mnoge poklonike odbojke u Subotici.

Posle velike podrške koje su igračice Spartaka imale od domaće publike i navijača Marinaca, večeras će morati da se izbore sa protivnikom i gostujućim terenom bez podrške najvernijih, a to svakako nisu oni iz svečanih loža.

Meč se igra večeras od 18 časova, a mi ćemo preko sajta uživo pratiti sva dešavanja u Sportskom centru "Šumice", nadajući se lepim vestima koje ćemo moći da podelimo sa vama.

TEKSTUALNI PRENOS UTAKMICE

Odbojkašice večeras u bitci za prvu titulu šampiona Srbije

Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5326

Povezana vest

Povezane teme

odbojka

ženska odbojka

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.