• Pregleda: 1809

Odbojkašice Spartaka obezbedile plasman u četvrtfinale Kupa Srbije

Odbojkašice Spartaka plasirale su se u četvrtfinale 49. Kupa Srbije pošto su sinoć u Beogradu savladale Radnički Beograd sa 3:0, po setovima 25:16, 25:7 i 25:22, posle 63 minuta igre.
Odbojkašice Spartaka obezbedile plasman u četvrtfinale Kupa Srbije

ŽOK "Spartak": Vukoja, Rajlić, Cvetićanin 11, Drpa 10, Sredić 12, Antanasijević 3, S. Medić 12, O. Medić, T. Matić, Oluić 14, D. Matić, Živanović

Ekipu sa klupe je vodio novi trener Slobodan Galešev, koji je preuzeo ulogu šefa stručnog štaba posle sporazumnog raskida saradnje sa dosadašnjim trenerom Damirom Petkovićem.

Pored Spartaka plasman u četvrtfinale do sada su izborili Crvena zvezda koja je pobedila Jagodinu (0:3) i obrenovački TENT koji je sinoć pobedio MD Zrenjanin sa 1:3. Večeras se igra još 5 utakmica u kojim se sastaju Smeč 5 – Lelezničar (Lajkovac), Jedinstvo (Užice) – Kolubara (Lazarevac), Takovo Zvezda Helios – jedinstvo (Stara Pazova) i Kraguj – Vizura.

Branilac trofeja je ekipa Crvene zvezde koja je ovaj trofej podizala u poslednjih 5 sezona, a beograđanke su u finalu ovog takmičenja bile uspešne čak 17 puta, dok Spartak još uvek nije bio među osvajačima.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.