Komentara: 9
Pregleda: 4717

Odbojkašice Spartaka dobile novog šefa stručnog štaba

18.11.2014. u 17:22h
Izvor: Subotica.com
U ženskom odbojkaškom klubu Spartak došlo je do promene trenera prvog tima. U dogovoru sa dosadašnjim trenerom Damirom Petkovićem i Uprave kluba došlo se do zajedničkog stava da ostvareni rezultati na početku sezone nisu u skladu sa mogućnostima i renomeom tima. Za novog trenera imenovan je dosadašnji savetnik, iskusni stručnjak Slobodan Galešev.
Odbojkašice Spartaka dobile novog šefa stručnog štaba

- Naše ambicije su da i dalje budemo konkurentni u trci za prvo mesto i učešće na finalnom turniru Kupa Srbije i  jasno je da su nam potrebne promene. Igračicama je predočeno da iz dosadašnjih neuspeha moraju da se izvuku pouke za bolje igre u nastavku sezone koje su neophodne da ispunimo planove - izjavio je Zoran  Olajić, direktor ŽOK "Spartak".

Novi trener će biti Slobodan Galešev, iskusni odbojkaški stručnjak koji je do sada bio savetnik a jedno vreme i prvi trener ekipe, dok će dosadašnji trener Damir Petković ostati u klubu kao saradnik koordinator u radu sa mlađim selekcijama.

Petković je najtrofejniji trener Žok Spartak, proveo je 4 sezone na kormilu prvog tima. Međutim, ova sezona nije započela kako su se svi nadali posebno ako se uzme u obzir igrački kvalitet ekipe.  Uz zajednički dogovor, kao rešenje se nametnula promena prvog stratega. Nadamo se da će ovaj potez doneti pozitivne promene kako bi ekipa nastavila  sa uspesima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 4717
Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.