Komentara: 1
Pregleda: 1603

Odbojkašice Spartaka bez plasmana u finale nacionalnog Kupa

22.02.2015. u 09:44h
Izvor: Subotica.com
U Ubu juče je počeo finalni turnir Kupa Srbije u kojem pored Spartaka učestvuju i Crvena zvezda, Vizura i TENT. Upravo ova poslednja savladala je subotičkku ekipu i izbacila je iz borbe za trofej najmasovnijeg takmičenja.
Odbojkašice Spartaka bez plasmana u finale nacionalnog Kupa

Iako su na put za Ub krenule još u četvrtak kako bi se što bolje aklimatizovali na uslove, odbojkašice Spartaka nisu uspele u polufinalu da savladaju ekipu TENT-a koju su ove sezone u Super ligi savladali oba puta i to poprilično uverljivo. Ovaj put ekipa iz Obrenovca revanširala se za ta dva poraza i trasirala sebi put u finale gde će snage odmeriti protiv Vizure koja je u drugom polufinalu skinula sa trona ekipu Crvene zvezde.

U prvom setu Obrenovčanke su odlično igrale do finiša, kada su umalo ispustile prednost od 24:21. Dobile su prvi set sa 25:23 i povele sa 1:0. U drugom setu, TENT je polovinom seta imao prednost od 15:9, a u finišu ponovo 24:21. Ovoga puta Subotičanke su uspele da izjednače, a zatim su imale i dve set lopte. Ipak, TENT je realizovao svoju šestu set loptu za 30:28 i poveo sa 2:0 u setovima.

U trećem setu se vodila izjednačena borba do finiša, kada je TENT stigao do dve meč lopte, 24:22, a zatim iskoristio drugu šansu za 25:23, pobedu od 3:0 i plasman u prvo finale Kupa Srbije.

Tent - Spartak 3:0 (25:23, 30:28, 25:23)

Posle neuspešnog vikenda na finalnom turniru Kupa Srbije odbojkašice Spartaka vraćaju se uspešnom putu u Super ligi u kojoj imaju seriju od 10:1. Sledeći protivnik "golubicama" je Dinamo, a taj meč se igra u Pančevu, da bi u poslednjem kolu pred plejof na domaćem terenu snage odmerile sa prvoplasiranom ekipom Super lige i finalistom Kupa - Vizurom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1603
Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.