Komentara: 1
Pregleda: 1749
Foto

Odbojkašice Jedinstva prejake za Spartak

20.03.2017. u 11:54h
Izvor: Subotica.com
U revanš meču četvrtfinala plejofa za odbojkašice Jedinstvo je i drugi put savladalo Spartak i zasluženo nastavilo borbu za titulu šampiona Srbije. Za Subotičanke sada sledi pauza, a za upravu analiza sezone i neophodne aktivnosti za vraćanje ŽOK "Spartak" u vrh srpske odbojke.
Odbojkašice Jedinstva prejake za Spartak

U prvom meču "golubice" su meč izgubile sa maksimalnih 3:0, a u revanšu su uz veliku borbu uspele da "otkinu" samo jedan set prvoplasiranoj ekipi ligaškog dela sezone, ekipi Jedinstva.

Gošće iz Stare Pazove su energično započele meč, kontrolisale su igru u prva dva seta, iako se u krajem drugog dalo naslutiti da Subotičnake imaju snage da malo zakomplikuju, a potajno se nadalo i da iznenade apsolutnog favorita.

Igru kojoj se nadala subotička publika "golubice" su prikazale u trećem setu koje su suočene sa porazom na domaćem terenu zaigrale znatno angažovanije, koncentrisanije i preciznije. Prvi deo trećeg seta protekao je u boljoj igri Subotičanki, ali Pazovčanke se nisu predavale, pokušavale su da pariraju, da zaustave nalet domaće ekipe, ali energija koju su prikazale "šarene golubice" jednostavno je potrajala do kraja seta.

Odbojkašice Jedinstva prejake za Spartak

Sve ono dobro što smo videli u trećem setu vrlo brzo je zaobravljeno, zahvaljujući pre svega Jedinstvu koje je posle izgubljenog seta značajno podiglo nivo igre i sa ubedljivih 25:14 stiglo da pobede i plasmana u polufinale plejofa.

Zanimljivo je da su na ovom meču među boljima u ekipi Jedinstva bile igračice koje su se afirmisale u Spartaku, a koje danas čine važne šarafe u ekipi iz Stare Pazove. To su Oluić, Antanasijević i Mrdak.

Spartak – Jedinstvo 1:3 (19:25, 23:25, 25:23, 14:25)

Spartak: Rajlić 21, Cvetićanin, Vučković 6, Prolić 12, Dabić 2, Živanović 11, Jegdić, Čičić, Marić, Batinić 9, Ilić.

Jedinstvo: Jakić 15, Antanasijević 6, Oluić 13, Vulin 16, Kaličanin 4, Sakradžija 15, Petrov, Vujnović 1, Mrdak 4, Škorić 1.

Ekipu je na ovom meču predvodio Vladimir Kapriš, četvrti šef struke "golubica" ove sezone. Nakon teške sezone, u kojoj su izostali očekivani rezultati, Subotičanke odlaze na takmičarsku pauzu, a za upravu presdtstoji analiza sezone i aktivnosti vezane za planove povratka ŽOK "Spartak" u vrh srpske odbojke.

Izvor: Subotica.com
Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 4 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1749
Povezane teme

hala sportova

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.