Komentara: 0
Pregleda: 1545

Odbojkaši Spartaka poraženi od Jedinstva (0:3)

27.02.2015. u 21:13h
Izvor: Subotica.com
U okviru 17. kola Prve lige za odbojkaše Spartak je večeras u Hali sportova poražen od ekipe Jedinstva maksimalnim rezultatom 3:0. U narednom kolu Spartak putuje u Užice.
Odbojkaši Spartaka poraženi od Jedinstva (0:3)

Ekipa Žakića zabeležila je svoj šesti ovosezonski poraz pošto su večeras u Subotici nadigrani od strane drugoplasirane ekipe Prve lige maksimalnim rezultatom 3:0, po setovima 14:25, 22:25 i 18:25.

Subotička ekipa nije pružila dovoljno dobru partiju protiv favorizovanih i bolje plasiranih Pazovčana koji su sasvim zasluženo došli do svoje trinaeste pobede. Spartak je tomkom čitavog trajanja meča pokušavao da se vrati u meč, a to im je zamalo pošlo za rukom tek u drugom setu kada su set odveli u zanimljivu završnicu.

Gosti iz Stare Pazove su ovom prilikom pokazali svoj kvalitet i opravdali visok plasman, uzevši sva tri boda u njima važnom meču za drugu poziciju.

Spartak - Jedinstvo 0:3 (14:25, 22:25, 18:25)

Posle 16 odigranih kola Spartak se nalazi na petoj poziciji sa 31 bodom. U narednom kolu subotička ekipa putuje u Užice na duel sa poslednje plasiranom ekipom i sigurnim putnikom u niži rang.

Do kraja ligaškog dela ostalo je da se odigra još pet kola, u samom vrhu dominira ekipa Niša sa 15 pobeda i jednim porazom (42 poena i utakmica manje), dok se za drugo mesto bore Jedinstvo, Klek i Kosovska Mitrovica, koji se nalaze odmah iznad Spartaka.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1545
Povezane teme

hala sportova

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.