Komentara: 0
Pregleda: 1167
Video

Odbojka (Ž): Treća pobeda u nizu za Spartak

29.10.2018. u 09:51h
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice Spartaka savladale su sinoć u Hali sportova Klek sa 3:1. Izabranice Miroslava Aksentijevića odlično su počele meč, napravile malu pauzu u trećem setu, a zatim se vratile na pravi put i uknjižile nove bodove.
Odbojka (Ž): Treća pobeda u nizu za Spartak

Posle lošijeg starta sezone i tri poraza, "golubice" se polako dižu i sa tri vezane pobede u Superligi i plasmana u četvrtfinale nacionalnog Kupa pokazale su da imaju neophodan kvalitet i nagovestile da dolaze bolji dani za žensku odbojku u Subotici.

Subotičanke su prvi set kontrolisale od uvodnih minuta, postepeno gradile prednost i prilično ubedljivo isti privele kraju. Očekivao se nastavak dobre igre iz prve deonicem međutim razigrale su se gošće, popustio je prijem "golubica" pa je drugi set bio "povuci-potegni" ali na kraju odlučujući poen seta, posle preokreta, pripao je timu Spartaka.

Igračice iz Zrenjanina su se puno potrošile u pokušaju da izjednače u setovima, ali ispostavilo se da im je neizvesna završnica prethodnog seta dala neophodnu energiju i elan da učine nešto više u narednom. Ponovo problemi sa prijemom kod Spartaka, dosta grešaka u napadu i Klek je smanio na 2:1.

U četvrtom setu videli smo mnogo bolje izdanje "golubica", ali prelomni momenat desio se pri rezultatu 11-10 za domaće, kada je serijom 5-0 Spartak konačno napravio dobru zalihu i na krilima te energije polako priveo susret kraju. Subotičanke su iskoristile tek četvrtu set loptu, ali na kraju bilo je 3:, ostvrena je pobeda i to je najvažnije, a ostalo se da popraviti na treninzima.

U domaćoj ekipi najefikasnija je bila Jović sa 20 poena, Rajlić je imala četiri manje.

Spartak – Klek MD 3:1 (25:17, 26:24, 19:25, 25:18)

Spartak: Jović 20 (5bl), Hardi 9, Marić 7 (4bl), Ilić (L), Batinić 8, Drčić, Prolić 2, Mađarević (L), Rajlić 16, Momković, Filipović, Živanović 9 (4bl).

Klek: Zubac, Miljević M., Džamić 2, Dejanović (libero), Miljević T. 11, Perović 4, Praštalo, Spasojević 21, Vuletić, Đenić, Gligorić 7, Gaćeša 12.

Meč protiv Kleka mora biti arhiviran što pre, uzimajući u obzir da će "golubice" već u sredu na svom terenu igrati meč četvrtfinala Kupa Srbije protiv Vizure, a dva dana kasnije putuju u Staru Pazovu na superligaški duel protiv Jedinstva.

Odbojka (Ž): Treća pobeda u nizu za Spartak

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1167
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.