Komentara: 0
Pregleda: 1358

Odbojka: Muška ekipa Spartaka pobedila, ženska izgubila

25.10.2020. u 11:30h
Izvor: Subotica.com
Obe subotičke superligaške ekipe odigrale su svoje mečeve 7. kola u petak, a imale su polovičan uspeh. Momci su u Beogradu savladali Crvenu zvezdu, dok su devojke izgubile na svom terenu. Odbojkaši već u utorak igraju prvi meč četvrtfinala Kupa protiv Vojvodine.
Odbojka: Muška ekipa Spartaka pobedila, ženska izgubila

Odbojkaši Spartaka u uzlaznoj su formi, u seriji dobrih rezultata, vezali su četvrtu pobedu, od toga jednu u Kupu, i osokoljeni tim rezultatima i prilično ubedljivom igrom, u utorak će dočekati Vojvodinu u okviru četvrtfinala Kupa Srbije.

Subotičani su poslednju pobedu u nizu ostvarili u 7. kolu Superlige protiv Crvene zvezde u Beogradu, rezultatom 3-1, po setovima 25:13, 21:25, 22:25 i 18:25.

Najefikasniji u redovima "golubova" bio je Jungić sa 19 osvojenih poena, Nikolić je dodao 14, zatim Nestorović 13, Pavlović 9, Tumbas 8, Rikardo 2, Seizović 1. Domaćina je donekle držao u igri odlični Meljanac koji je na ovom susretu upisao 28 poena, svi ostali su bili jednocifreni po poenterskom učinku.

26.10 - VAŽNO: KUP SUSRET SPARTAKA i VOJVODINE JE ODLOŽEN

Subotičani već u utorak igraju naredni meč i to u okviru nacionalnog Kupa, kada na svom terenu dočekuju aktuelnog šampiona Srbije, kojeg su u superligaškom okršaju, u četvrtom kolu, već dobili, u Novom Sadu, sa ubedljivih 3-0. Novi duel starih znalaca, Spartaka i Vojvodine, igra se od 19 časova, bez prisustva publike.

DAME POKLEKLE POSLE VELIKE BORBE

S druge strane dame su upisale svoj peti poraz, iako je meč u Subotici protiv Železničara bio daleko od izvesnog. Ekipa iz Lajkovca je slavila sa 3-1, po setovima 25:17, 21:25, 24:26 i 13:25, ali "golubice" su se potrudile da ostave dobar utisak protiv ekipe iz gornjeg dela tabele.

Spartak je poveo sa 1-0, gošće su u narednom izjednačine, dok je treći set doneo veliko uzbuđenje ali do odlučujućeg poena došle su gošće, na razliku. Potrošene Subotičanke u četvrtom setu nisu imale više snage da pruže jači otpor i gošće su zasluženo slavile u Subotici.

U redovima ŽOK "Spartak" Lekić je osvojila 13 poena, Dragović 10, Petrović 8, Jeković 7, Baić 6, Korolija 4, a igrali su još Vidojević, Tadić, Jurić, Drčić, Džaković, Stojanović i Filipović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1358
Povezane teme

ženska odbojka

odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.