Komentara: 22
Pregleda: 2981

Obuka za lakše pronalaženje posla

19.11.2012. u 14:08h
Izvor: RTV City
U prostorijama subotičke filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, danas je održan Trening za učenike završnih razreda srednjih škola, u okviru koga su se školarci obučavali za lakši put pronalaženja posla i nastup pred poslodavcima.
Obuka za lakše pronalaženje posla

Trening je održan u okviru IPA prekograničnog projekta Advisor Net, koji realizuje Otvoreni univerzitet u saradnji sa tri organizacije iz Mađarske koje se bave zapošljavanjem, regionalnim razvojem, edukacijom i usavršavanjem odraslih.

Aktivnosti Nacionalne službe za zapošljavanje odvijaju se u okviru podprograma ovog projekta, pod nazivom Student, odnosno učenik.

Među polaznicima današnje radionice su bili Dalibor Bebić iz Tehničke škole Ivan Sarić i Iva Kolešević iz Srednje ekonomske škole Bosa Milićević. Projektom Advisor Net je predviđeno da svi učenici završnih razreda srednjih škola prođu kroz ovu obuku. Njih će potrebnim znanjima i veštinama u komunikaciji sa poslodavcima i pronalaženju posla podučavati profesori koji su prošli trening u okviru programa Savetnik za karijeru.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 22
Pregleda: 2981
Povezane teme
zapošljavanje konkursi za posao obuka za nezaposlene
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.