• Pregleda: 2923

Novi termini mečeva subotičkih sportskih klubova

Zbog dana žalosti sve sportske manifestacije koje su trebale da se održe u sredu su odložene. Svi sportski savezi su odredili nove termine odigravanja utakmica. FK Spartak prvo gostuje Crvenoj zvezdi, zatim Radu. Odbojkašice igraju večeras u Beogradu, a FK "Bačka 1901" i FK "Palić" igraju u subotu, odnosno u nedelju.
Novi termini mečeva subotičkih sportskih klubova

Odbojkaški Savez Srbije je treću utakmicu u polufinalnoj seriji između Vizure i Spartaka pomerio za 24 sata pa će se tako njihov duel odigrati u Beogradu danas (četvrtak) u 18 časova.

Novi termin su dobili i fudbaleri Spartak Zlatibor vode, oni će zaostalu utakmica 19. kola Jelen Super lige protiv Rada odigrati 17. aprila u 16 časova na Banjici. Fudbalere Spartaka pre ovog meča očekuje takođe gostovanje na beogradskoj Marakani u subotu kada gostuju Crvenoj zvezdi. Meč počinje u 18 časova, a prenos možete da pratite preko Prva TV.

FK "Palić" i FK "Bačka 19012 svoje utakmice vanrednog kola koje su trebale da se odigraju juče pomerene su za vikend, pa će tako FK "Bačka 1901" u subotu sa početkom od 16 časova  na svom terenu odigrati meč 20. kola Vojvođanske lige grupa Istok protiv ekipe Zadrugar, dok će Palićani na svom terenu SRC "Janko Pejanović" u nedelju od 16 časova odigrati utakmicu protiv Dinama iz Pančeva.

Izvor: Sportski savez Subotice

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.