• Pregleda: 11002

Novi red vožnje gradskog i prigradskog prevoza

Od ponedeljka, 15. januara, na snagu stupa novi red vožnje u gradskom i prigradskom prevozu JP "Subotica-trans". Nekoliko polazaka je izmenjeno ili ukinuto, dok su pojedine linije dobile nove polaske.
Novi red vožnje gradskog i prigradskog prevoza

Kada su u pitanju gradske linije, tokom radnih dana Linija 3 (Makova Sedmica-Bajski put) sa polaskom u 7:35 sa Bajskog puta, produžava se i umesto do Opštine saobraćaće do Makove Sedmice. Linija 4 (Veliki Radanovac-Lifka) dobija novi polazak u 18:50 od Lifke, koji će se realizovati tokom školske godine.

Polazak sa Vikend naselja Linije 6 (Mali Bajmok-Vikend naselje) pomera se sa 12:45 na 12:43, dok se polazak Linije 16 (Teslino naselje-Aleksandrovo) sa Teslinog naselja pomera sa 12:55 na 12:58. Linija 6c neće saobraćati u narednom periodu.

Tokom vikenda, Liniji 8a (Železničko naselje-Lifka) ukidaju se polasci u 20:20 sa Železničkog naselja i 20:50 od Lifke.

Što se tiče prigradskog saobraćaja, radnim danima Linija 22 (Subotica-Zorka-Kelebija) dobija nove polaske, i to u 19:30 iz Subotice i 20:00 iz Kelebije.

Subotom, linija 25 (Subotica-Klisa-Čantavir-Dušanovo) pomera se polazak iz Subotice za Dušanovo sa 20:00 na 20:15, i polazak iz Dušanova za Suboticu sa 20:45 na 21:00.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

6
Mercedes Odgovori
A, sad lepo obrazlozite zasto je 2 min.raniji polazak , na Busu br. 6. Bas me zivo zanima.
Istina
Da bi se ostvarila veza sa linijom 16 za Aleksandrovac koja kreće 3 minuta kasnije
pasa Odgovori
zasto peronska karta kosta skoro kao pola karte u autobusu? i do kada cete da se dotirate iz gradskog budzeta?
Molba Odgovori
Mileee Odgovori
Skratise mi rucak za dva minuta, e svasta... :D
Safet Odgovori
Sve najgorw su trasu
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.