Komentara: 15
Pregleda: 4539

Novi projektno-edukativni centar u Subotici

29.07.2013. u 17:47h
U subotu 27.07.2013. sa početkom u 19:00 časova , održalo se otvaranje projektno-edukativnog centra i coworking prosotra pod nazivom “Balans Studio”.
Novi projektno-edukativni centar u Subotici

Cilj ovog udruženja je doprinos razvoju zajednice kao i unapređenje kulture i pordška mladima u oblasti muzike, kulture, interneta, IT-a i menadžmenta. Nekadašnja “Pilana” i “Ex-yu klub” pretvorili su se u nešto kompletno novo i Balans Studio je sada u potpuno novom ambijentu otvorio svoja vrata brojnim posetiocima koji su došli da vide novi, renovirani prostor kao i da saznaju nešto više o coworking-u i samim aktivnostima udruženja.

Na samom početku predstavljen je “Balans Studio” kao udruženje građana kao i njegove planirane aktivnosti. Prvo na redu je bilo predstavljanje coworking prostora kao novog, kreativnog načina poslovanja, čija je prezentacija imala za cilj da se posetioci malo bliže upozanju sa tim, relativno novim pojmom u Srbiji. Posetioci mogu uz mesečnu, nedeljnu ili dnevnu kartu da koriste sve prednsoti ovog prostora.

Novi projektno-edukativni centar u Subotici

Nakon toga usledila je prezentacija ostalih aktivnosti udruženja kao što su projektno-edukativni centar i audio i video produkcija.

Plan projektno-edukativnog centra je da se bavi realizacijom projekata na lokalnom, regionalnom i međunarodnom nivou, dok će se u okviru edukativnog dela vršiti organizacija seminara, predavanja i radionica koje će organizovati “Balans studio”. Spoljnim korisnicima će takođe biti omogućeno da koriste salu za te potrebe.

Novi projektno-edukativni centar u Subotici

U okviru “Balans Studia”, u profesionalno opremljenom studijskom okruženju biće omogućeno korišćenje studijske opreme i prostora, a postoji mogućnost i snimanja i ozvučavanja.

Takođe bitnu stavku u budućim aktivnostima predstavljala je i težnja za saradnjom sa drugim nevladinim organizacijama.

Novi projektno-edukativni centar u Subotici

Kraj otvaranja obeležila je nagradna igra gde su posetiocima bile uručene nagrade koje je Balans Studio pripremio zajedno sa svojim sponzorima.

Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 4539
Povezane teme

balans studio

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.