• Pregleda: 9560

Novi odeljak za zapošljavanje - više šansi za posao!

Posao i zaposlenje su jedni od najčešće pominjanih termina u svakodnevnoj komunikaciji, a to je posledica potrebe svakog iole nezavisnog pojedinca da svojim znanjem i radom bude samostalan i da od svojih prihoda može da ispunjava neke druge životne ciljeve. U želji da pomogne Subotičanima, sajt subotica.com je značajno obogatio ponudu oglasa za posao za ceo Severnobački region i oglase koji su raspisani za čitavu Srbiju.
Novi odeljak za zapošljavanje - više šansi za posao!

Vreme kada je svetska ekonomska kriza verovatno jača nego ikada, kada se sve to posledično odražava i na lokalnu privredu i generalno razvoj zemlje - poslovi su prilično neizvesni, zbog pritiska često vrlo stresni i mogu da zadovolje potrebe nekih pojedinca (u svakom smislu), a nekima su samo usputna stanica do posla po meri.

Neki rade ono što vole i za šta su se obrazovali, o tome sanjali, uspešni su, a povrh svega zadovoljni su i novčanim prihodima - nažalost, mnogi nemaju tu sreću i ne nalaze se u takvoj, a ni sličnoj, situaciji. Kroz životni vek svaki pojedinac ima svoje ambicije, one se sigurno tiču i toga da se nađe posao po meri, a pre toga da se adekvatno pripremi (obrazuje) i time bude konkurentan za neku željenu radnu poziciju.

Nažalost živimo u društvu u kojem se adekvatno ne ceni formalno ili neformalno znanje (fakultet, visoka škola, kursevi, obuke...) i društvo u kojem veza i pripadništvo nekoj grupi fiktivno stvara iluziju većeg kvaliteta u odnosu na ono realno. Drugim rečima, znanje i sposobnost danas često  nije merilo uspeha, tu prednost imaju neki drugi faktori, ili još jednostavnije - život nije fer.

Važno je ne gubiti nadu, boriti se, ulagati u sebe, a pri tome ne mislimo na vizuelni izgled, i tražiti pravu priliku i šansu za promenu. Takođe važno je znati da vam sve mogu uzeti, ali znanje (i obraz) ne.

Vrlo je važno i da se posao traži aktivno, a ne da se čeka da posao nađe nas, važno je i da se čitav život ulaže u sebe jer uspeh ne dolazi slučajno, i obrazovanje (formalno ili neformalno) koje stičete će vam sigurno na ovaj ili onaj način biti od koristi u životu.

Novi odeljak sa ponudom poslova u Severnobačkom regionu

Važno je biti proaktivan u svakom smislu, poslovi i obrazovanje su bitni, zato mi želimo da vam pomognemo još više i da vam u saradnji sa našim partnerima, najkompletnijim sajtom za neformalno obrazovanje u Srbiji - Kursevi.com, sa najposećenijim sajtom za zapošljavanje - poslovi.infostud.com i sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, ponudimo veći izbor i veće šanse da pronađete posao i obuku po svojoj meri!

Poslovi Subotica

Novi odeljak se nalazi na adresi http://www.subotica.com/poslovi/ 

U novom odeljku sa oglasima za posao sada imate sigurno najveću ponudu poslova u Severnobačkom regionu, to su oglasi već pomenutih najposećenijeg sajta za zapošljavanje poslovi.infostud.com i oglasi NSZ. Ova ponuda se održava dnevno i na jedan vrlo jednostavan način možete da se informišete o radnoj poziciji, a zatim i da eventualno konkurišete.

Saveti i iskustva pri zapošljavanju

Dok tražite posao najtoplije vam preporučujemo da pročitate savete i iskustva pri zapošljavanju koje za vas prikuplja i organizuje sajt poslovi.infostud.com. Obavezno pogledajte da li ima neka obuka ili kurs za vas jer vreme koje uložite u ovu vrstu "nadogradnje" može vam značajno povećati šanse za posao.

Novi odeljak se nalazi na adresi http://www.subotica.com/poslovi/.
Želimo vam puno sreće u traženju (novog) posla i javite nam koliko ste bili uspešni u tome.

povezane teme

17
Brankica J. Odgovori
BRAVO! svaka čast za sajt! iznenađujete me iz dana u dan!
Slavica Odgovori
neravnopravnost je očigledna, diskriminacija na svakom polju, političke kupovine i stranački poslušnici sede na odgovornim pozicijama, a svi mi to gledamo i pratimo. Možda i ne zaslužujemo bolje.

Završila sam Građevinski fakultet, sa prosekom 9 ali to nije bilo dovoljno da mi neko pruži šansu i za početak na nekoj nižoj poziciji, dok neki tamo drugi "umazani" primaju plate i potpisuju nešto što suštiniski ne razumeju
Masan Krompir Odgovori
Odlicno. Znam da mnogi kao i ja ovo gledaju skoro pa svaki dan.
kojot Odgovori
isto s...e drugo pakovanje.posla i dalje nema...
mimi Odgovori
Sta to vredi, kad radnih mesta nema.
mad max Odgovori
cestitam svaka vam cast!!!
Ponuda koliko hoces... Odgovori
ali nema kandidata jer za 90% radnih mesta iz ponude traze se obrazovani ljudi - sad se covek pita, barem njih nekolicina, sto nisu zavrsili neku skolu. Informaticari su na ceni kao i inzenjeri, neke tehnicke struke sa SSS, oni nedostaju, a za veliki broj radnih mesta gde traze "radnike" njih i nadju bez oglasa jer ih je masa. A to spusta cenu rada, nazalost.
kojot Odgovori
traze se informaticari i inzenjeri da rade za 17000-20000dinara
lakumity103 Odgovori
pohvalno
sale nacionale Odgovori
Trazi se osoba sa zavrsenim fakultetom, 10 godina iskustva, poznavanje 4 strana jezika, maximalno do 20 godina starosti.
sale Odgovori
sto pre iz subotice
optimista Odgovori
svakondveno pratim ove oglase na sajtu i mnogo mi znači da ih ima ovako mnogo jer vidim sebe u više uloga sa mojim obrazovanjem, ali posao čekam evo već 3 godine posle faksa (redovan student)

takodje hvala i za obuke koje nam prikazujete jer i tu ima zanimljivih izbora

pozdrav!
Milan Odgovori
Svašta, samo to što je već bilo na sajtu sada će biti smešteno na posebnom mestu!? Znači jedno veliko NIŠTA jer i do sada sa svim tim nazovi oglasima niko nije našao posao...
sos Odgovori
Zavod za zaposljavanje se sveo na overu kartona nezaposlenosti pa cik zakasni jedan dan sa overom,skinut si automatski sest meseci sa evidencije nezaposlenih.Bilo bi zanimljivo da gradjane obavestite o broju zaposlenih u svim sluzbama zgrade ''SOCIJALNOG''.
Cannibal Odgovori
"Građevinski fakultet, sa prosekom 9 ali to nije bilo dovoljno da mi neko pruži šansu i za početak na nekoj nižoj poziciji"

То што сте ви завршили неки факултет са солидним просеком нема никакве везе са вероватноћом добијања посла. Грађевина је, као што знате, привредна грана која стагнира. Да сте студирали информатику, очас посла бисте могли да конкуришете на неко од ових врућих радних места:

Ponuda poslova za Suboticu

NovaMedia d.o.o. - Senior .NET Software Developer
NovaMedia d.o.o. - Junior .NET Software Developer
NovaMedia d.o.o. - Junior JAVA Software Developer
NovaMedia d.o.o. - Senior JAVA Software Developer
NovaMedia d.o.o. - Senior C/C++ Software Developer
NovaMedia d.o.o. - Junior C/C++ Software Developer
Juli Odgovori
Osnov da se uspe u ovoj zemlji nije bitna skola po mogucnosti neka bezvezna srednja jer nisi mogao nista drugo i upisati, udjes u stranku budes aktivan, dobijes odlicno radno mesto dobro placeno, bez odgovornosti, onda pokupis dipl, magistar, doktor... Sa regularnim skolama bez veze, mogu da rade kod privatnika za 20000, u ovoj zemlji koju su pokrali politicari i to je uspeh.... Mi cutimo kao neke ovce i dozvoljavamo da nas i dalje sisaju....
RANKON Odgovori
DOKLE BUDEMO CUTALI I GLEDALI KAKO POJEDINCI ,,RADE,,CETIRI PET POSLICA --KONKRETNO JA LICNO ZNAM PAR ODBORNIKA U SKUPSTINI KOJI IMAJU TAKO ZARASTAO OBRAZ DA SJEDE U KANCELARIJAMA U ELEKTROVOJVODINI,PRIMAJU PLATE ,SJEDE U SKUPSTINI,PRIMAJU PLATE I GLUME IZBACIVACE I NA SVE TO GLEDAM IH KAKO SE POJAVE I NA SPORTSKIM PRIREDBAMA JER IM IDE DOHODAK KAO DA RINTAJU U UPRAVNIM ODBORIMA !E TAKO NAM I TREBA KAD NEMA NIKO ,,,SKOLOVAN,,,NA BIROU-OVCE NA BIROU CEKAJU BOLJA VREMENA.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.