Komentara: 17
Pregleda: 10415

Novi odeljak za zapošljavanje - više šansi za posao!

05.12.2012. u 12:36h
Posao i zaposlenje su jedni od najčešće pominjanih termina u svakodnevnoj komunikaciji, a to je posledica potrebe svakog iole nezavisnog pojedinca da svojim znanjem i radom bude samostalan i da od svojih prihoda može da ispunjava neke druge životne ciljeve. U želji da pomogne Subotičanima, sajt subotica.com je značajno obogatio ponudu oglasa za posao za ceo Severnobački region i oglase koji su raspisani za čitavu Srbiju.
Novi odeljak za zapošljavanje - više šansi za posao!

Vreme kada je svetska ekonomska kriza verovatno jača nego ikada, kada se sve to posledično odražava i na lokalnu privredu i generalno razvoj zemlje - poslovi su prilično neizvesni, zbog pritiska često vrlo stresni i mogu da zadovolje potrebe nekih pojedinca (u svakom smislu), a nekima su samo usputna stanica do posla po meri.

Neki rade ono što vole i za šta su se obrazovali, o tome sanjali, uspešni su, a povrh svega zadovoljni su i novčanim prihodima - nažalost, mnogi nemaju tu sreću i ne nalaze se u takvoj, a ni sličnoj, situaciji. Kroz životni vek svaki pojedinac ima svoje ambicije, one se sigurno tiču i toga da se nađe posao po meri, a pre toga da se adekvatno pripremi (obrazuje) i time bude konkurentan za neku željenu radnu poziciju.

Nažalost živimo u društvu u kojem se adekvatno ne ceni formalno ili neformalno znanje (fakultet, visoka škola, kursevi, obuke...) i društvo u kojem veza i pripadništvo nekoj grupi fiktivno stvara iluziju većeg kvaliteta u odnosu na ono realno. Drugim rečima, znanje i sposobnost danas često  nije merilo uspeha, tu prednost imaju neki drugi faktori, ili još jednostavnije - život nije fer.

Važno je ne gubiti nadu, boriti se, ulagati u sebe, a pri tome ne mislimo na vizuelni izgled, i tražiti pravu priliku i šansu za promenu. Takođe važno je znati da vam sve mogu uzeti, ali znanje (i obraz) ne.

Vrlo je važno i da se posao traži aktivno, a ne da se čeka da posao nađe nas, važno je i da se čitav život ulaže u sebe jer uspeh ne dolazi slučajno, i obrazovanje (formalno ili neformalno) koje stičete će vam sigurno na ovaj ili onaj način biti od koristi u životu.

Novi odeljak sa ponudom poslova u Severnobačkom regionu

Važno je biti proaktivan u svakom smislu, poslovi i obrazovanje su bitni, zato mi želimo da vam pomognemo još više i da vam u saradnji sa našim partnerima, najkompletnijim sajtom za neformalno obrazovanje u Srbiji - Kursevi.com, sa najposećenijim sajtom za zapošljavanje - poslovi.infostud.com i sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, ponudimo veći izbor i veće šanse da pronađete posao i obuku po svojoj meri!

Poslovi Subotica

Novi odeljak se nalazi na adresi http://www.subotica.com/poslovi/ 

U novom odeljku sa oglasima za posao sada imate sigurno najveću ponudu poslova u Severnobačkom regionu, to su oglasi već pomenutih najposećenijeg sajta za zapošljavanje poslovi.infostud.com i oglasi NSZ. Ova ponuda se održava dnevno i na jedan vrlo jednostavan način možete da se informišete o radnoj poziciji, a zatim i da eventualno konkurišete.

Saveti i iskustva pri zapošljavanju

Dok tražite posao najtoplije vam preporučujemo da pročitate savete i iskustva pri zapošljavanju koje za vas prikuplja i organizuje sajt poslovi.infostud.com. Obavezno pogledajte da li ima neka obuka ili kurs za vas jer vreme koje uložite u ovu vrstu "nadogradnje" može vam značajno povećati šanse za posao.

Novi odeljak se nalazi na adresi http://www.subotica.com/poslovi/.
Želimo vam puno sreće u traženju (novog) posla i javite nam koliko ste bili uspešni u tome.

Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 17
Pregleda: 10415
Povezane teme

zapošljavanje u Subotici

Nacionalna služba za zapošljavanje

kursevi na Otvorenom univerzitetu

poslovi Subotica

visoko obrazovanje

infostud

poslovi

zapošljavanje

obrazovanje subotica

kursevi

kursevi jezika

kursevi računara

kursevi poslovnih veština

hobi kursevi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.