Komentara: 2
Pregleda: 4352
Foto

Nedelja italijanske kuhinje u restoranima hotela "Galleria"

18.11.2019. u 15:33h
Sponzorisani sadržaj
Ljubitelji italijanske kuhinje moći će da biraju između najmanje dva kulinarska specijaliteta koji će se tokom nedelje služiti u restoranu "Atrium's place", dok će u nedelju, u okviru tradicionalnog ručka u restoranu "Panorama", gosti moći da uživaju u italijanskoj hrani, vinu i muzici.
Nedelja italijanske kuhinje u restoranima hotela "Galleria"

U saradnji sa Italijanskim kulturnim centrom i ambasadom Italije, restorani hotela "Galleria" i ove godine učestvuju u "Nedelji italijanske kuhinje", koja se obeležava već četvrtu godinu širom sveta. Tako će u periodu od 18. do 23. novembra, kuvari restorana "Atrium's place", pored svakodnevne ponude domaćih jela, pripremati još najmanje dva specijaliteta iz italijanske kuhinje.

- Ručak se služi od 12 časova, a sve do subote, gosti će imati priliku da uživaju u tradicionalnim italijanskim jelima, poput pice, lazanja, ćufti "alla milanese", svinjetini "alla fiorentino", kalconama, pastama i drugim jelima. Cena ručka je ostala nepromenjena, te je za glavno jelo potrebno izdvojiti samo 160 dinara, dok je cena za meni ručak, koji uključuje supu, glavno jelo, salatu i desert, 450 dinara - kažu iz menadžmenta hotela "Galleria".

Nedelja italijanske kuhinje u restoranima hotela "Galleria"

U okviru tradicionalnog nedeljnog ručka u restoranu "Panorama", 24. novembra ponuda će biti proširena na italijansku kuhinju i muziku, a svakog gosta očekuje i čaša italijanskog vina. Cena nedeljnog ručka iznosi 999 dinara, a kako je broj mesta ograničen, iz hotela "Galleria" Vas pozivaju da svoje mesto rezervišete na broj telefona 024/647-268 ili 024/647-100.

Sponzorisani sadržaj
Promocija italijanske kuhinje u hotelu "Galleria" Promocija italijanske kuhinje u hotelu "Galleria" Promocija italijanske kuhinje u hotelu "Galleria" Promocija italijanske kuhinje u hotelu "Galleria" Promocija italijanske kuhinje u hotelu "Galleria" Promocija italijanske kuhinje u hotelu "Galleria" Promocija italijanske kuhinje u hotelu "Galleria" Promocija italijanske kuhinje u hotelu "Galleria"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 4352

Povezano dešavanje

Povezane teme

hotel galerija

hotel galleria

nedeljni ručak

restoran panorama

nedelja italijanske kuhinje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.