Komentara: 1
Pregleda: 3849

Na Akademiji Oxford počeo upis na kurseve stranih jezika za decu i odrasle

22.08.2019. u 12:00h
Sponzorisani sadržaj
Akademija Oxford je za početak školske godine pripremila pohađanje kurseva engleskog i nemačkog jezika za decu, predškolskog i školskog uzrasta. Decu možete prijaviti do 5. septembra.
Na Akademiji Oxford počeo upis na kurseve stranih jezika za decu i odrasle

Kurs željenog jezika počeće 7. septembra i trajaće do juna, a organizovan je tako da tokom 10 meseci prati nastavu koja se odvija u školi. Časovi u trajanju od dva sata, održavaće se jednom nedeljno i to subotom, kako bi deca pohađanje kursa što bolje mogla uskladiti sa obavezama koje preko nedelje imaju u školi.

Kurs engleskog jezika odvija se po Cambridge programu, te pri nastavi koristimo Cambridge literaturu. Po završetku kursa, sledi polaganje za Cambridge sertifikat, što ulazi u cenu i ne zahteva dodatne troškove. Cena na mesečnom nivou za kurs engleskog jezika iznosi 2.000 dinara, a za decu koja ne žele da polažu za Cambridge sertifikat, cena po susretu iznosi 500 dinara, isto koliko i za kurs nemačkog jezika - kažu iz Akademije Oxford.

Deca će pohađati kurs u grupama po razredima, koje najviše mogu da broje 10 polaznika. Grupe su osmišljene tako da bi profesori koji rade sa decom, mogli što više da im se posvete. Profesori će moći da im pomognu oko domaćih zadataka, i ukoliko imaju neki problem u školi ili ne razumeju neku lekciju, mogu da ih pitaju da im objasne gradivo.

Osim za decu, Akademija Oxford od septembra pokreće i kurseve jezika za odrasle iz nemačkog, engleskog, mađarskog, španskog, francuskog, norveškog, ruskog i drugih jezika, a prijave su u toku. Kursevi se mogu pohađati u grupama, individualno ili online, tako da 90 minuta možete da učite sa drugim polaznicima, a možete biti i sami sa profesorom, dva puta nedeljno.

Na Akademiji Oxford počeo upis na kurseve stranih jezika za decu i odrasle

Akademija Oxford postoji u našem gradu od septembra 2014. godine, a glavna filijala, iz koje je sve poteklo, nalazi se u Jagodini. Veliki centri nalaze se u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i u još 33 filijale.

Ova škola stranih jezika pruža mogućnost učenja više od 30 različitih jezika, uz pomoć najsavremenijih programa i metoda rada. Takođe, Akademija Oxford pruža i usluge prevođenja na svim stranim jezima, što pismenog sa i bez overe sudskog tumača, tako i sve vrste usmenog prevođenja.

Na Akademiji Oxford počeo upis na kurseve stranih jezika za decu i odrasle

U Akademiji možete pohađati i kurseve stručnog osposobljavanja koji su veoma traženi, a najaktuelniji su zidar, zavarivač (sa atestom), barmen, baštovan, vodoinstalater, građevinski, limar, kamenorezac, grnčar, kuvar, poslastičar, pekar, mesar, stolar, konobar, automehaničar, autoelektričar, krojač, bravar, keramičar, moler, gerontodomaćica, gerontonegovateljica, časovničar, frizer, manikir, pedikir, maser, šminker, kurs za web dizajn, knjigovodstveni kurs, poslovni sekretar (asistent), daktilografski kurs i drugi.

Pored svega navedenog, Akademija Oxford ima i Školu računara. Ona je zvanični ECDL (European Computer Driving Licence) TEST CENTAR. Pored ECDL kursa, pri Školi računara su još mnogi drugi kursevi. Posle završenog kursa, pored stečenog znanja, polaznici dobijaju i sertifikat.

Na Akademiji Oxford počeo upis na kurseve stranih jezika za decu i odrasle

U samom srcu grada na adresi Korzo 1/4 na I spratu, čeka vas uvek ljubazno osoblje, od koordinatora do profesora, čiji je primarni cilj širenje znanja, na način koji vama odgovara, u vreme koje vi zakažete, u opremljenim i ugodnim prostorijama za rad. Radno vreme Akademije u toku avgusta je od 8 do 18 časova, a od septembra od 8 do 21 čas. Kontakt telefoni su 024/555-622 i 069/30-80-622.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3849
Povezane teme

jezici u subotici

kursevi jezika

akademija oxford

učenje jezika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.