Komentara: 2
Pregleda: 5824

Monodrama "Obično veče" Laneta Gutovića 3. marta u hotelu "Galleria"

18.02.2020. u 13:39h
Sponzorisani sadržaj
Monodrama "Obično veče" u izvedbi Milana Laneta Gutovića igraće se 3. marta u Konferencijskoj sali "Rim" hotela "Galleria", s početkom u 19:30 časova. Ulaznice po ceni od 950 dinara mogu se kupiti u turističkoj agenciji "Aleksandra travel".
Monodrama "Obično veče" Laneta Gutovića 3. marta u hotelu "Galleria"

Predstava "Obično veče" je prva predstava na srpskom jeziku koja se do sada igrala na Brodveju. U svim većim gradovima, od Moskve, Beča, Londona, Pekinga, preko Ciriha, Ženeve, Johanesburga, do Njujorka, Toronta, Vankuvera i Montreala, publika se zabavljala i uživala u jedinstvenoj izvedbi Laneta Gutovića, a predstava se igrala i u Sidneju, Melburnu, Hobartu i Velingtonu i tako gotovo na svim kontinentima pronela slavu našeg osećanja i smisla za humor.

Predstava "Obično veče" je prirodno menjala sadržaj i čuvala aktuelnost do ovih vremena koja su sama po sebi već pogodna za ovu vrstu humora. Nije neki jubilej, ali će možda nekome značiti podatak da predstava ulazi u treću deceniju. Uverite se sami u kakvog je starca stasala.

- Potrudili smo se da publici pružimo ugođaj kao u pravom pozorištu, stoga je za predstavu odabrana Konferencijska sala "Rim" koja je dobro ozvučena, duž cele sale su postavljeni profesionalni zvučnici što će zvuk učiniti perfektnim, a biće donesena i improvizovana pozorišna bina i rasveta što će ugođaj učini još verodostojnijim - najavljuje Njegoslav Dragić, vlasnik turističke agencije "Aleksandra travel", dodajući da publiku očekuje i nekoliko iznenađenja. - Na samoj predstavi imaćemo nagradnu igru, a  srećne dobitnike ćemo nagraditi spa danom u Wellness centru hotela "Galleria" za dvoje, tako da pozivamo sve sugrađane da nam se 3. marta pridruže i uživaju u ovoj predstavi.

Ulaznice po ceni od 950 dinara mogu se kupiti u turističkoj agenciji "Aleksandra travel" (Korzo 15, pored Burger bara "Fabrika"), a na njihovoj Fejsbuk stranici možete saznati kako da učestvujete u nagradnoj igri i osvojite ulaznicu besplatno. Za više informacija i rezervacije možete pozvati broj telefona 024/600-059 ili otići lično u agenciju.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 5824
Povezane teme

monodrama

hotel galerija

hotel galleria

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.