• Pregleda: 14429

Otvorena turistička agencija "Aleksandra travel"

U želji da svakom klijentu pristupe individualno i sa posebnom pažnjom, turistička agencija "Aleksandra travel" danas je otvorila vrata sugrađanima, koje su već sada dočekale spremne ponude za predstojeću zimsku sezonu, kao i letnji aranžmani za narednu, 2020. godinu.
Otvorena turistička agencija "Aleksandra travel"

Božićni i novogodišnji aranžmani u velikim evropskim gradovima, poput Beča, Krakova, Istanbula i Atine, kao i ski programi u Francuskoj i Austriji, samo su deo ponude koju je turistička agencija "Aleksandra travel" pripremila sugrađanima za predstojeću zimsku sezonu, a takođe nisu izostali ni specijalno skrojeni aranžmani za one koji vole unapred da rezervišu svoje letovanje.

- Možemo se pohvaliti da već sada imamo ponude za letovanja širom Grčke za narednu, 2020. godinu, što omogućuje klijentima da ostvare popust ukoliko se sada odluče za aranžman, kao i mogućnost plaćanja na više mesečnih rata - kaže Njegoslav Dragić, vlasnik turističke agencije. - Ono što je aktuelno tokom cele godine, jesu banje i spa programi u zemlji i inostranstvu, najviše u Sloveniji, a pored toga, imamo i usluge prodaje avio karata za celi svet, aranžmane za sve daleke destinacije i evropske gradove. Takođe, sarađujemo sa prevoznicima koji voze naše turiste mini busevima u inostranstvo i na aerodrome, a to je traženo i turistima privlačno, nezavisno od godišnjeg doba.

Ono što ovu turističku agenciju izdvaja od drugih, jeste negovanje individualnog pristupa, kako bi se što bolje prilagodili potrebama klijenata. Tako agencija ima poseban program za svaki uzrast, počevši od mladih putnika za koje su pripremili "party" putovanja, za starije sugrađane banje i nešto mirnije destinacije, mada, kako ističe Dragić, svaki aranžman je dostupan svakom starosnom dobu.

- Prvi susret sa nama, ugođaj u našem enterijeru, ljubaznost, profesionalnost i pažnja koju ćemo pružiti svakom klijentu, zasigurno će pomeriti granice u pružanju turističkih usluga. Shodno maksimi da se u svaki grad ide, a samo u jedan vraća, na nama je da našim klijentima pružimo najbolju uslugu u mestima u koja odlaze i da se u svoj grad vrate nasmejani i puni lepih utisaka - poručuje Dragić.

Turistička agencija "Aleksandra travel" nalazi se na adresi Korzo 15, a radno vreme agencije je od ponedeljka do petka od 10 do 18 časova, a subotom od 10 do 14 časova. Za više informacija možete pozvati na broj telefona 024/600-059.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

6
Ivan Odgovori
Srecno, nadam se da ce te imati ponude npr za Bec, Prag, sa polascima iz Subotice. To me zanima. Evropski gradovi.
B
Da to bi bilo nesto novo sto jos nijedna agencija ne nudi....
Nina Odgovori
Predlažem da ova turistička agencija u svojoj ponudi ima i aranžmane za ljude sa mesečnim primanjima nižim od 140€, jer i tim ljudima je potreban odmor negde na moru, nekoj banji, zimovanje...!
024
Niko ne misli na penzionere sa minimalnim primanjima, jedva prezivljavaju, a u svetu 65+obilaze ceo svet.
Aleksandra Travel Odgovori
Poštovani Ivane, već imamo ponude za Prag i Beč, kao i za veliki broj drugih evropskih gradova :)
Doroteja Odgovori
Hvala vlasniku agencije koji mi je poklonio kartunpovodom jučerašnjeg rođendana.
Svima želim zdravlja i uspeha u radu
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.