Komentara: 18
Pregleda: 17625

Moderna teretana u SRC Prozivka

16.05.2013. u 17:56h
Izvor: RTV City
Od danas SRC "Prozivka" u svojoj ponudi ima i moderno opremljenu teretanu namenjenu i sportistima a i rekreativcima.
Moderna teretana u SRC Prozivka

Vrednost ove investicije iznosi 3,8 miliona dinara, od čega je pokrajina obezbedila 3 miliona, a grad 800.000 dinara. Uprava bazena najavila je i besplatne termine za građanstvo, prevashodno za socijalno ugrožene, nezaposlene kao i za studente.

Teretanu su otvorili gradonačelnik Subotice Modest Dulić, i pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Čobanu.Tom prilikom, Čobanu je najavila za sredinu juna otvaranje prvog igrališta za decu sa invaliditetom. Za ovo igralište, pokrajina je izdvojila 3 miliona dinara, dok je grad obezbedio podlogu.

SRC "Prozivka" je današnjim otvaranjem fitnes centra kompletirao jednu priču. Po rečima upravnika centra Borisa Vugdelije, “pred posetiocima je ponuda koja omogućava da svako pronađe za sebe pravi način da se posveti svom telu i izgledu “. 

Da podsetimo, posetiocima su na raspolaganju dva bazena, wellness centar sa masažom, solarijumom, saunama i đakuzijem, a od danas je na raspolaganju fitnes centar sa opremom jedne teretane gde su uključene i kardio mašine tj. trake za trčanje. Ponuda je konačna sa salonom za ulepšavanje gde vas očekuje frizer i manikir.

Izvor: RTV City
Otvaranje teretane u okviru SRC "Prozivka" Otvaranje teretane u okviru SRC "Prozivka" Otvaranje teretane u okviru SRC "Prozivka" Otvaranje teretane u okviru SRC "Prozivka" Otvaranje teretane u okviru SRC "Prozivka" Otvaranje teretane u okviru SRC "Prozivka" Otvaranje teretane u okviru SRC "Prozivka" Otvaranje teretane u okviru SRC "Prozivka"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 18
Pregleda: 17625
Povezane teme

boris vugdelija

bazen prozivka

src prozivka

teretana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.