Komentara: 1
Pregleda: 3173

Mlađi pioniri Rukometnog kluba "Subotica" treći u Srbiji

23.06.2015. u 16:57h
Izvor: RTV City
Da je Subotica i dalje Grad sportova potvrdili su i mlađi pioniri RK "Subotica" koji su se vratili sa finalnog turnira odigranog u Aranđelovcu sa bronzanom medaljom.
Mlađi pioniri Rukometnog kluba "Subotica" treći u Srbiji

Mladi izabranici Vuka Stankovića su sigurnim pobedama u grupi obezbedili plasman u samo finale gde su beogradske ekipe "Studenstki grad" i "Novi Beograd" imali više sreće i iskustva u završnici, te su se tako mladi rukometaši okitili bronzom.

Put do trećeg mesta mladih rukometaša nije bio nimalo lagan. Pripreme  za takmičenje su počele  u avgustu mesecu  prošle godine, a na startu takmičenja u septembru bilo je prijavljeno 200 ekipa, od kojih su se na finalnom turniru plasirale 12 ekipa.

Od osnivanja kluba 2002. godine RK "Subotica"se bazira na razvoju mladih rukometaša od kojih su se pojedini našli u kadru brojnih inostranih i domaćih klubova. Trenutno u klubu trenira 130 dece u više uzrasnih kategorija u muškoj i ženskoj konkurenciji, a jedan od ciljeva kluba je i daljni razvitak ženskog rukometa.

Mlađi pioniri Rukometnog kluba "Subotica" treći u Srbiji

Plan kluba je i da uskoro ozvaniči saradnju sa RK "Spartak Vojput" kako bi mladi igrači mogli da nastave svoj razvoj takmičenjem u seniorskoj konkurenciji, od čega bi sigurno i subotički učesnik SEHA lige imao ogromnu korist u budućnosti.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3173
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometni klub subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.