Komentara: 2
Pregleda: 2741

Milinković ostaje još godinu u FK "Spartak Zlatibor voda"

15.06.2012. u 17:32h
Izvor: FK "Spartak"
Zoran Milinković, dosadašnji šef struke obavljaće ovu funkciju i u narednih 12 meseci.
Milinković ostaje još godinu u FK "Spartak Zlatibor voda"

Po okončanju sezone iskusnom stručnjaku istekao je ugovor. Uprava kluba zadovoljna radom Milinkovića ponudila mu je novu saradnju, što je rezultovalo novim ugovorom na 12 meseci.

Zoran Milinković proslavio je Spartak Zlatibor vodu u prvoj sezoni dolaska, pošto je ekipa pod njegovim rukovodstvom u sezoni 2008/09, kada se vratila u Superligaško društvo, osvojila četvrto mesto i borbu u Evropskim kvalifikacijama. Milinković je po okončanju te sezone prešao u Vojvodinu, da bi se u Suboticu vratio pre pola godine u zimskom prelaznom roku u veoma delikatnoj situaciji kada je klub ostao bez šefa struke pošto je Njuguš napustio ekipu dan pre polaska na zimske pripreme. Tada je uz nagovor ljudi iz Uprava kluba, a sve zbog dobre saradnje u ranijem periodu, Milinković  prihvatio novi izazov i preuzeo ekipu posle prelaznog roka.

Posle dobrih igara u prolećnom delu Uprava je bila veoma zadovoljna njegovim radom i ponudila mu novu saradnju što je Milinković na radost svih u klubu prihvatio.

"Nadamo se da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima i da će ova saradnja doneti rezultate" - izjavio je predsednik kluba Dragan Simović

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2741
Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

Zoran Milinković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.