Komentara: 23
Pregleda: 16349

Majka priznala da je podvodila ćerku i da se sama bavila prostitucijom!?

07.03.2019. u 15:42h
Izvor: Subotica.com
E.R. (42), osumnjičena da je podvodila četrnaestogodišnju ćerku, kako nezvanično saznajemo, priznala je da se već duže vreme bavi prostitucijom i da je podvodila svoje dete!
Majka priznala da je podvodila ćerku i da se sama bavila prostitucijom!?

Njoj je 27. februara određen pritvor od 30 dana, a istragu vodi Više javno tužilaštvo, a na teret joj se stavlja krivično delo trgovina ljudima, za koje je zaprećena kazna najmanje pet do 20 godina robije.

- Osumnjičenoj, koja ranije nije osuđivana, određen je pritvor do 30 dana, zbog uticaja na svedoke i opasnosti od ponavljanja krivičnog dela – kažu u Višem sudu u Subotici.

Do tada će istraga saslušati svedoke, sve koji su povezani sa ovim slučajem i uraditi neophodna veštačenja, a potom će se odlučivati o podizanju optužnice.

Kako saznajemo, nedelo majke prijavio je otac deteta. Osumnjičena je navodno u svojoj kući u Gajevoj ulici, primala muškarce kojima je organizovala seksualne odnose sa maloletnom ćerkom. To je naplaćivala 6.000 dinara. Dok su muškarci imali odnose sa devojčicom, ona je bila u susednoj sobi i čekala da završe da bi uzela novac.

Komšije koje smo sreli jutros u Gajevoj ulici ne poznaju majku i ćerku ali  tvrde da je ispred kuće stalno bilo puno parkiranih automobila.

- Dolazila je i policija ali nismo ni slutili šta se zaista dešava – kratko će jedna od komšinica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 mesec
Komentara: 23
Pregleda: 16349

Povezana vest

Povezane teme

trgovina ljudima

podvođenje

krivično delo protiv polne slobode

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.