Komentara: 1
Pregleda: 5724

Mađarski specijaliteti na nedeljnom ručku u restoranu "Panorama"

13.02.2020. u 11:00h
Sponzorisani sadržaj
U okviru tradicionalnog nedeljnog ručka u restoranu "Panorama" hotela "Galleria", u nedelju, 16. februara, gosti će moći da uživaju u odabranim specijalitetima mađarske kuhinje, a za posebnu atmosferu pobrinuće se bend "Csantavéri IFIK".
Mađarski specijaliteti na nedeljnom ručku u restoranu "Panorama"

Hotel "Galleria" nastavlja uživanje u dobroj hrani i ove nedelje, te pozivaju sve goste i sugrađane da im se pridruže 16. februara na nedeljnom ručku i otkriju tradicionalnu mađarsku kuhinju. Ovoga puta, pored standardne selekcije suhomesnatih proizvoda i sireva, za hladno predjelo serviraće se i švargla, čvarci i pogačice sa čvarcima. Kada su u pitanju supe i čorbe, gosti će biti u prilici da probaju riblju čorbu i "Esterhazy" supu, odnosno griz galuške.

Dobro poznate mađarske specijalitete pripremaće za glavno jelo šef kuhinje, a među njima biće juneći perkelt, svinjski file u slanini, paprikaš od papaka, punjeni batak, belo meso sa sosom od višanja, prženi šaran, te zapečene palačinke i "Hortobagyi" palačinke.

U ponudi će se naći i selekcija salata i priloga, dok će na slatkom stolu biti poslužena Doboš torta, Rigo Janči, ptičije mleko, kompoti, palačinke, Šomloi galuška, "Esterhazy" torta, Lud lab, Žerbo i "Rakoczi turos".

Cena nedeljnog ručka u restoranu "Panorama" iznosi 999 dinara po osobi, a kako je broj mesta ograničen, rezervišite svoje mesto na vreme na broj telefona 024/647-268.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 5724
Povezane teme

hotel galerija

hotel galleria

nedeljni ručak

restoran panorama

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.