• Pregleda: 2894

Mađarski specijaliteti na nedeljnom ručku u restoranu "Panorama"

U okviru tradicionalnog nedeljnog ručka u restoranu "Panorama" hotela "Galleria", u nedelju, 16. februara, gosti će moći da uživaju u odabranim specijalitetima mađarske kuhinje, a za posebnu atmosferu pobrinuće se bend "Csantavéri IFIK".
Mađarski specijaliteti na nedeljnom ručku u restoranu "Panorama"

Hotel "Galleria" nastavlja uživanje u dobroj hrani i ove nedelje, te pozivaju sve goste i sugrađane da im se pridruže 16. februara na nedeljnom ručku i otkriju tradicionalnu mađarsku kuhinju. Ovoga puta, pored standardne selekcije suhomesnatih proizvoda i sireva, za hladno predjelo serviraće se i švargla, čvarci i pogačice sa čvarcima. Kada su u pitanju supe i čorbe, gosti će biti u prilici da probaju riblju čorbu i "Esterhazy" supu, odnosno griz galuške.

Dobro poznate mađarske specijalitete pripremaće za glavno jelo šef kuhinje, a među njima biće juneći perkelt, svinjski file u slanini, paprikaš od papaka, punjeni batak, belo meso sa sosom od višanja, prženi šaran, te zapečene palačinke i "Hortobagyi" palačinke.

U ponudi će se naći i selekcija salata i priloga, dok će na slatkom stolu biti poslužena Doboš torta, Rigo Janči, ptičije mleko, kompoti, palačinke, Šomloi galuška, "Esterhazy" torta, Lud lab, Žerbo i "Rakoczi turos".

Cena nedeljnog ručka u restoranu "Panorama" iznosi 999 dinara po osobi, a kako je broj mesta ograničen, rezervišite svoje mesto na vreme na broj telefona 024/647-268.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

1
Žderonja Odgovori
Au, koliko vrsta jela, ja stvarno puno jedem, ali sve ovo da probam, nema šanse, neće moći.
Jedino da me kući posle nedeljnog ručka nose crnci na nosilima.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.